s.c

REVOLVER MAP

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

free counters

2D MAP

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΑΠΟ ΔΩ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

LIVE


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΦΙΛΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΝΕΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΓΡΑΨΩ. peiraioths@hotmail.com

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΟ ΟΣΦΠ 2-1

«Πράσινη» νίκη, «κόκκινος» τίτλος


Από Δήμος Μπουλούκος
Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2010 10:44

Μέγεθος κειμένου: Εκτύπωση Email Super League

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Μεγάλες επώνυμες εκπτώσεις στη πόλη σας

Τελικά οι νίκες στα ντέρμπι μετράνε περισσότερο στο γόητρο παρά στην ουσία. Οπως παρουσιάζει το gazzetta.gr, όταν ο Παναθηναϊκός κερδίζει, ο Ολυμπιακός κατακτά τον τίτλο!







Από την περίοδο 1979-80 που ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Α' Εθνικής κατηγορίας, ο Παναθηναϊκός ως γηπεδούχος έχει οκτώ νίκες. Σε αυτές τις σεζόν, όμως, ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε πέντε φορές πρωταθλητής έναντι μόνο μίας του Παναθηναϊκού, αποδεικνύοντας ότι η νίκη στο ντέρμπι δεν φέρνει αυτόματα και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.



Αναλυτικά η προϊστορία:



1979/80 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-0, πρωταθλητής ο Ολυμπιακός



1988-1989 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 2-1 , πρωταθλήτρια η ΑΕΚ



1991-1992 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 3-0 , πρωταθλήτρια η ΑΕΚ



1995-1996 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1-0 , πρωταθλήτης ο Παναθηναϊκός



1999-2000 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 2-0, πρωταθλητής ο Ολυμπιακός



2002/03 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 3-2, πρωταθλητής ο Ολυμπιακός



2004/05 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-0, πρωταθλητής ο Ολυμπιακός

ΠΑΟ-ΟΣΦΠ 2-1

ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ.................

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΘΗΣΤΕ ΦΡΟΝΙΜΑ..............

Υποδειγματική συμπεριφορά ζητάει ο Παναθηναικός


Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναικός, με τηνοποία ζητάει υποδειγματική συμπεριφορά απο τους φιλάθλους της ομάδας στον αυριανό αγώνα με την Ρούμπιν Καζάν ανάλογη με αυτή πυ είχανε στο ματς με την Κοπεχγάγη υπενθυμίζοντας τους οτι η uefa είναι αυστηρή.


Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την FC Rubin Kazan, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου, επανενθυμίζει στους φιλάθλους της ότι η UEFA είναι ιδιαίτερα αυστηρή σε θέματα που παρεμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα (π.χ. χρήση βεγκαλικών ή/και καπνογόνων, ρίψη αντικειμένων, χρήση laser) και ότι η ομάδα έχει τιμωρηθεί με την ποινή της διεξαγωγής ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών με αναστολή.

Αυτό σημαίνει πως η παρακολούθηση της συμπεριφοράς των φιλάθλων μας εκ μέρους της UEFA θα είναι εντατική και οποιαδήποτε παράβαση θα οδηγήσει σε τιμωρία της έδρας μας. Η συμπεριφορά όλων στον πρόσφατο αγώνα με την Κοπεγχάγη υπήρξε υποδειγματική και πρέπει να αποτελέσει οδηγό για όλους τους επόμενους αγώνες αρχής γενομένης από αύριο.

Καλούμε λοιπόν τους φιλάθλους μας να υποστηρίξουν την ομάδα μας και να την προστατεύσουν διατηρώντας τη συμπεριφορά τους σε αυστηρά φίλαθλα πλαίσια.


Eπιμέλεια: Μαργαρίτα Αντωνάκου

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Νιόπλιας: Θέλουμε μόνο νίκη


Το παιχνίδι με τη Ρούμπιν Καζάν είναι σημαντικό, αλλά δεν μπορούμε να μιλάμε για τελικούς, τόνισε ο Νίκος Νιόπλιας στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την πρωταθλήτρια Ρωσίας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» επισήμανε ακόμη ότι η ομάδα του και ο ίδιος έχουν μελετήσει καλά τον αντίπαλο μέσω dvd, τον οποίο χαρακτήρισε «ανερχόμενη δύναμη στο ρωσικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να έχουμε καλύτερη απόδοση από το ματς με Κοπεγχάγη. Τα λάθη σε αυτό το επίπεδο δεν συγχωρούνται εύκολα.



Θέλουμε τη νίκη, όπως πάντα σε αυτά τα παιχνίδια», δήλωσε επίσης ο Νιόπλιας, για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Τα αποτελέσματα στην Ελλάδα ήταν καλά. Θέλαμε τις νίκες και τις πήραμε. Αν το δούμε θετικά, θα πρέπει να πούμε πως το τελευταίο διάστημα κάναμε βήματα προόδου. Βέβαια μιλάμε για διαφορετικό επίπεδο. Άλλο πράγμα το ελληνικό πρωτάθλημα, άλλο το Τσάμπιονς Λιγκ».

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» τόνισε επίσης ότι το μυαλό των παικτών του είναι στο ματς με τη Ρούμπιν και από την Πέμπτη θα αρχίσουν να σκέφτονται τα ντέρμπι που ακολουθούν στο ελληνικό πρωτάθλημα.,ενώ αναφορικά με την κατάσταση του τραυματία Σωτήρη Νίνη είπε:

 «Μπορεί να βοηθήσει κατά τη διάρκεια του αγώνα. Μόνο χθες χρησιμοποίησε το δεξί πόδι στην προπόνηση, ούτε καν την Κυριακή.

Είναι θέμα ημερών, κάθε μέρα θα είναι και καλύτερα. Την Κυριακή θα είναι έτοιμος, το καλό είναι πως σε τέτοιους τραυματισμούς δεν υπάρχει κίνδυνος υποτροπής, όπως σε μία θλάση».


 Επιμέλεια: Τάσος Πασόγλου

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ

ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ ΣΤΟΝ ΟΣΦΠ

Τη φανέλα του Παναθηναϊκού έχει φορέσει ο Γιάννης Φετφατζίδης! Δεν πρόκειται για σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά ο 19χρονος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού έχει φορέσει την «πράσινη» φανέλα!

Μάλιστα, ο νεαρός διεθνής είχε σκοράρει στις 24 Φεβρουαρίου του 2000, σε αγώνα σάλας στην εμφατική νίκη (8-1) του «τριφυλλιού» επί του Κόσμου Βορείων Προαστίων.
 Ωστόσο, λίγους μήνες αργότερα αλλάζει η πολιτική στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και απομακρύνθηκαν οι περισσότεροι πιτσιρικάδες από την ομάδα. Ο «Φέτφα» επέστρεψε στα Σούρμενα και αργότερα τον ανακάλυψαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού

ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΑΒΑΤΟΥ

Όλα τα γκολ και οι φάσεις από τα Σαββατιάτικα παιχνίδια της Σούπερ λίγκ

Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2010

Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τις φάσεις
Σε υπόθεση των δύο "αιωνίων" εξελίσσεται η φετινή μάχη για τον τίτλο του πρωταθλητή, καθώς οι υπόλοιποι διεκδικητές του τίτλου, εμφανίζονται φέτος, πολύ αποδυναμωμένοι,  πελαγωμένοι σε εσωτερικά προβλήματα.
Παο - Παοκ 1-0 ..
Και Ξάνθη - Οσφπ 0-3....
Στο άλλο ματς της ημέρας ο Πανιώνιος...
 ηττήθηκε από τον Εργοτέλη μέσα στην έδρα του με 0-1 !
Αύριο παίζουν:

Στις 4μμ, Κέρκυρα - Καβάλα & Ατρόμητος - Ολυμπιακός Βόλου
Στις 5.15 Λάρισα - Αστέρας Τρίπολης
Στις 6.15 Ηρακλής - Πανσερραϊκός
Στις 8.30 Αρης - ΑΕΚ







http://taxalia.blogspot.com/
Αντιδράσεις: 

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΣ

Έκανε τατουάζ την εμφάνιση της ομάδας του!

Οι τρόποι με τους οποίους μπορεί κάποιος να εκφράσει την λατρεία του στην αγαπημένη του ομάδα είναι πολλοί, ωστόσο... το σίγουρο είναι ότι Φελίπε Αλβάρεζ, οπαδός της Ατλέτικο Νασιονάλ, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Ο τρελαμένος οπαδός της ομάδας από την Κολομβία, «χτύπησε» τατουάζ στο σώμα του ολόκληρη τη φανέλα της ομάδας του, με το σήμα μπροστά αλλά και με το Νο 2 στην πλάτη!

Τη συγκεκριμένη κίνηση την έκανε για να τιμήσει τον Άντρες Εσκομπάρ, ο οποίος... όταν δολοφονήθηκε από αγνώστους επειδή πέτυχε αυτογκόλ με την Εθνική Κολομβίας σε αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1994, ήταν παίκτης της Ατλέτικο, ενώ φορούσε και τη φανέλα με τον αριθμό 2.












http://xsefoto.blogspot.com/

ΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΟΥ ΧΙΜΕΝΕΘ

Ντεμπούτο Χιμένεθ για νίκη

Ποδαρικό με το δεξί θέλει να κάνει ο Ισπανός προπονητής
Τη νίκη που θα σημάνει την δική της αντεπίθεση στην βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ στο ντεμπούτο του Μάνολο Χιμένεθ ψάχνει απόψε κόντρα στον Άρη η ΑΕΚ.
Η εποχή Χιμένεθ ξεκίνησε στην ΑΕΚ την περασμένη εβδομάδα με τον Ισπανό πρώην προπονητή της Σεβίλλης να προσπαθεί να περάσει τη δική του φιλοσοφία στον «Δικέφαλο».
Ο Ίβηρας τεχνικός θα κάνει τη δική του πρεμιέρα στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ. Ο ίδιος δούλεψε αρκετά στον τομέα της τακτικής και προσπάθησε να γνωρίσει τους νέους του παίκτες.Ο 46χρονος προπονητής αν και κράτησε κλειστά τα χαρτιά του, όπως όλα δείχνουν έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει με αυτή να απαρτίζεται από τους Σάχα, Γιάχιτς, Δέλλα, Μανωλά, Λαγό, Ντιόπ, Καφές, Σκόκο, Έντερ, Λεονάρντο και Τζιμπούρ.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αραμπατζής, Μπλάνκο, Νασούτι, Γκερέιρο, Νταντόμο, Μάκος, Μπερνς και Γκέντσογλου.
Εκτός αυτής είναι Λυμπερόπουλος, Γεωργέας, Πατσατζόγλου, Καράμπελας, Αργυρίου, Καλαμιώτης, Φροφυλιάς και Ιντζόγλου.


Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΤΕΛΟΣ

Tελείωσε ο Δερμιτζάκης απο τον ΠΑΟΚ

Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ ήταν το τελευταίο του Παύλου Δερμιτζάκη στον πάγκο του «Δικεφάλου». Ο Θοδωρής Ζαγοράκης ήδη ψάχνει μέσω μάνατζερ τον νέο προπονητή της ομάδας.
Με την επιστροφή της ομάδας στην Θεσσαλονίκη, Παύλος Δερμιτζάκης και Θοδωρής Ζαγοράκης συναντήθηκαν, με τους δύο άνδρες να αποφασίζουν πως...
...η συνεργασία τους δεν μπορεί να προχωρήσει υπό αυτές τις συνθήκες, διότι η εικόνα του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να αλλάξει με τον Έλληνα προπονητή στον πάγκο. Ο Δερμιτζάκης, πάντως, ανέλυσε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ τι φταίει και η ομάδα δεν έχει βρει τον δρόμο της.

O ΠΑΟΚ, λοιπόν, θα πάει με νέο προπονητή στο ματς της Πέμπτης για το Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στη Βιγιαρεάλ. Η ομάδα βρίσκεται πλέον σε αδιέξοδο λόγω των 5 βαθμών που έχει συγκεντρώσει στο πρωτάθλημα, κάτι που τη φέρνει στην επικίνδυνη ζώνη. Το κλίμα στον «Δικέφαλο του βορρά» είναι βαρύ, με τον Πάμπλο Γκαρσία να δηλώνει πως τα πράγματα είναι μπερδεμένα.

Έτσι, αργά το βράδυ, σε επικοινωνία που υπήρξε με μάνατζερ ζητήθηκαν λίστες με ονόματα, κυρίως έμπειρων τεχνικών, που μπορούν να διαχειριστούν το ρόστερ του ΠΑΟΚ. Ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο ο Ζαγοράκης μέσα σε διάστημα δύο μηνών αναγνωρίζει και το δεύτερο λάθος που έκανε φέτος στην επιλογή προπονητή και αυτό έχει φέρει τη λαοφιλή ομάδα του ΠΑΟΚ σε δυσχερή θέση.

gazzetta.gr

Η ΜΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗ

Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2010

Η χρυσή διαθήκη του Αλέκου Τζανετάκου...- Ποιοι είναι οι κληρονόμοι και τι περιλαμβάνει η περιουσία του;


Η χρυσή διαθήκη του Αλέκου Τζανετάκου 





Έξι μήνες μετά τον χαμό του Αλέκου Τζανετάκου και η οικογένειά του περιμένει πώς και πώς να ανοίξει η «χρυσή διαθήκη» του αξέχαστου ηθοποιού. Το «πράσινο φως» αναμένεται να δοθεί από στιγμή σε στιγμή και οι αδελφές του, που είναι και οι φυσικοί κληρονόμοι,.. βρίσκονται σε ετοιμότητα για να πάρουν στα χέρια τους όλα όσα δημιούργησε ο δικός τους άνθρωπος.
«Προς το παρόν έχουμε εμπλακεί σε έναν λαβύρινθο που θέλουμε να τελειώσει όσο το δυνατόν συντομότερο», λέει στην Espresso η μία από τις αδελφές του ηθοποιού, η Κάσυ Τζανετάκου.
Ο Αλέκος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, χωρίς να προλάβει να αφήσει διαθήκη. Στην περιουσία του περιλαμβάνεται ένα πολυτελές διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο και ένα μεγάλο κτήμα στο Διμηνιό Κορινθίας με μια μεγάλη κύρια κατοικία, όπως και τρία πανάκριβα αυτοκίνητα, το ένα εκ των οποίων αντίκα.
Και φυσικά τα πνευματικά δικαιώματα από τη συμμετοχή του στις αμέτρητες ελληνικές ταινίες.

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με την ομάδα νέων της Φιορεντίνα προπονείται ο Έντσο Μαρέσκα. Ο Ιταλός μέσος βρίσκεται στην Τοσκάνη...
Στον Ολυμπιακό βλέπουν μόνο το τρίποντο για τον επικίνδυνο εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη για την...
Αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης του Βασίλη Τοροσίδη έδωσε η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, αφού...
Πιο κοντά στην πώληση η Λίβερπουλ

Πιο κοντά στην πώληση η Λίβερπουλ

Ο δρόμος για την αλλαγή ιδιοκτησίας στη Λίβερπουλ άνοιξε ουσιαστικά το απόγευμα της Πέμπτης, αφού το δικαστήριο απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν οι Ζιλέτ και Χικς για να αποτρέψουν την πώληση των μετοχών τους.
Έτσι πλέον, η πώληση του συλλόγου στην NESV (New England Sports Ventures) έναντι 300 εκατομμυρίων λιρών, είναι πιθανό να οριστικοποιηθεί ακόμη και εντός των επόμενων ωρών.

7,30 Ο ΘΡΥΛΟΣ ΣΤΗ ΝΕΤ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Πετάξτε τη στα Πηγάδια

Πετάξτε τη στα Πηγάδια

Στον Ολυμπιακό βλέπουν μόνο το τρίποντο για τον επικίνδυνο εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Οι «ερυθρόλευκοι» στοχεύουν πλέον στην πέμπτη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα.
ΠΟΥ, ΠΟΤΕ, ΤΙ ΩΡΑ (ΝΕΤ): Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Ξάνθης στα Πηγάδια. Θα γίνει το Σάββατο και θ’ αρχίσει στις 7.30 το απόγευμα.
ΤΙ ΖΗΤΑΜΕ: Για τον Ολυμπιακό η νίκη είναι και πάλι μονόδρομος.  Οι Πειραιώτες θέλουν να συνεχίσουν τόσο τις καλές εμφανίσεις όσο και τα νικηφόρα αποτελέσματα, προκειμένου να παραμείνουν στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας.
ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ:  Ο Βαλβέρδε συνεχίζει όπως όλα δείχνουν με το σύστημα 4-4-1-1. Ο Βάσκος δεν αλλάζει τις απαιτήσεις του. Περιμένει καλό πάσινγκ γκέιμ, πίεση ψηλά και μπλοκάρισμα των ελεύθερων χώρων. Αυτήν την φορά θα εστιάσει στα γρήγορα άκρα της Ξάνθης και στο πώς να τα περιορίσει. Επίσης προσδοκά ν’ αποσυντονίσουν οι παίκτες του την μεσαία γραμμή της Ξάνθης και να πάρουν γρήγορα κεφάλι στο σκορ.
Η αποστολή: Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μοντεστό,, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Γ. Παπαδόπουλος, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Ρόμενταλ, Ριέρα, Φουστέρ, Πάντελιτς, Φετφατζίδης, Νέμεθ. 
ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ:  Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Ριέρα, Φετφατζίδης ή Ρόμενταλ, Φουστέρ, Μιραλάς ή Πάντελιτς.
ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ: Οι Μ. Μέγερι, Γ.  Γκαλίτσιος, Κ. Μήτρογλου, Ζ. Ζαϊρί και Γ. Ποτουρίδης καθώς και οι τραυματίες Μ. Ουρτάδο, Ν. Παπαδόπουλος.
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ:  Η Ξάνθη θα κοιτάξει αρχικά να έχει καλυμμένη τα νώτα της στην άμυνα και μετά θα… χτυπά με γρήγορες αντεπιθέσεις.  Ο τεχνικός της, Γιώργος Παράσχος θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει την ταχύτητα ορισμένων παικτών της, όπως ο Κατόνγκο, για να δημιουργήσει ρήγματα στον Ολυμπιακό. Το σύστημά του θα είναι το 4-2-3-1 με τον Πόι στην κορυφή.
Η αποστολή: Αντεφέμι, Μπόατενγκ, Μπούγκα, Έλινγκτον, Γκσπούρνινγκ, Τζάγκι, Κατόνγκο, Μαρσελίνιο, Γκλέισον, Πόι, Κιντάνα, Στιούαρτ, Στρμπα, Βάλλας, Βασιλακάκης, Κομεσίδης, Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Σταθάκης και Φλίσκας.
ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ:  Γκσπούρνινγκ, Γκλέισον, Βάλλας, Τζάγκι, Φλίσκας, Στρμπα, Κατόνγκο, Μπέρτος, Βασιλακάκης, Μαρσελίνιο, Πόι.
ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΟΥΝ: Οι τραυματίες Κωστούλας, Μάνταλος, Μπεκαμέγκα, Σουάνης, οι Ζαρόπουλος, Τσουμάνης και Αλτιπαρμακόφσκι, που θα ενισχύσουν την ομάδα Νέων και ο διεθνής Καθάριος.
Συντάκτης: T. Δημ.

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΘΑΥΜΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ............ΠΑΤΟ

Forza Milan!

Από Γιώργος Βροντάκης | Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010 00:55
Forza Milan!
Η Μικαέλα Παζέ είναι φαν της Μίλαν και για αυτό το λόγο φωτογραφήθηκε με τη φανέλα των «ροσονέρι». Το μοντέλο από το Περού είναι μεγάλη θαυμάστρια του Αλεξάντρε Πάτο.
Η Μικαέλα κατάγεται από το Περού, έχει αγγλικές ρίζες αλλά προτιμάει τη Μίλαν ως την αγαπημένη της ποδοσφαιρική ομάδα. Δείτε τη Μικαέλα στο image gallery του gazzetta.gr

Photo Gallery

FIFA NEWS