s.c

REVOLVER MAP

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

free counters

2D MAP

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΑΠΟ ΔΩ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

LIVE


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΦΙΛΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΝΕΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΓΡΑΨΩ. peiraioths@hotmail.com

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ο ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ

Ελπίδες για Τοροσίδη

Από Μάκης Σταθάτος | Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2010 06:44
Bookmark and Share
Ελπίδες για Τοροσίδη
Ανεβάζει διαρκώς ρυθμούς ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να είναι έτοιμος για τον αγώνα του Ολυμπιακού στην Καβάλα. Απίθανο θεωρείται το σενάριο επιστροφής του Ντιόγκο
Κατά την διάρκεια της προπόνησης της Τρίτης, ο Έλληνας διεθνής αμυντικός έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και συμμετείχε σε έναν μέρος του ομαδικού προγράμματος. Μάλιστα, ο 25χρονος άσος γυμνάστηκε με μεγάλη ένταση και είναι πολύ πιθανό ο Ερνέστο Βαλβέρδε να τον υπολογίζει για την αναμέτρηση με τους «Αργοναύτες».

Εκτός από τον Βασίλη Τοροσίδη σε καλή κατάσταση δείχνει και ο Όλαφ Μέλμπεργκ, ο οποίος άφησε θετικά μηνύματα στη χθεσινή προπόνηση. Ο Σουηδός αμυντικός συμμετείχε σε ένα μέρος του ομαδικού προγράμματος, αλλά δεν πίεσε πολύ το πόδι του.


Δύσκολο του Ντιόγκο


Μπορεί στη Βραζιλία τις τελευταίες μέρες να κυκλοφορεί το σενάριο επιστροφής του Ντιόγκο στον Ολυμπιακό, ωστόσο ο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί, ο Μαρσέλο Γκουαντάνιο, τόνισε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολη υπόθεση. «Κανένας δεν μας έχει πει κάτι από τη Φλαμένγκο. Περιμένουμε να ακούσουμε τη θέση του συλλόγου. Η μπάλα είναι στο δικό τους γήπεδο. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως η επιστροφή του Ντιόγκο στον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο είναι πολύ πολύπλοκη υπόθεση. Έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2011 και υπάρχουν συγκεκριμένοι οικονομικοί όροι. Δεν είναι απλά τα πράγματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

FIFA NEWS