s.c

REVOLVER MAP

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

free counters

2D MAP

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΑΠΟ ΔΩ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

LIVE


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΦΙΛΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΝΕΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΓΡΑΨΩ. peiraioths@hotmail.com

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΤΡΙΜΠΑΛΟ

Απόδραση από τη Ρωσία

Από ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΖΑΝ - Νικόλας Βασιλαράς | Τρίτη, 02 Νοεμβρίου 2010 08:52
Bookmark and Share
Απόδραση από τη Ρωσία

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει για δεύτερη φορά στην ιστορία του αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ στις 19:30 (MEGA) κόντρα στη Ρούμπιν στο Καζάν. Με τρεις κεντρικούς αμυντικούς θα παρατάξει τους «πράσινους» ο Νιόπλιας.

Ο Κοζανίτης τεχνικός στην τελευταία προπόνηση του τριφυλλιού στη Ρωσία έδειξε ότι θα ξεκινήσει τον αγώνα με τρεις στόπερ. Αυτοί θα είναι ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο Σεντρίκ Καντέ και ο Κώστας Κατσουράνης.
Στα δεξιά θα αγωνιστεί ο Λουκάς Βύντρα και στα αριστερά ο Νίκος Σπυρόπουλος. Αμυντικά χαφ θα είναι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα και ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ. Στα δεξιά της μεσαίας γραμμής θα κινείται ο Σίντνεϊ Γκοβού και αριστερά ο Λουίς Γκαρσία. Πάντως, δεν αποκλείεται να παίξει βασικός ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος που εντυπωσίασε στο ματς με τον Ολυμπιακό. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Τζιμπρίλ Σισέ.
Με 4-4-2 η Ρούμπιν
Από την άλλη η Ρούμπιν αναμένεται να παίξει πιο επιθετικά σε σχέση με το ματς στο ΟΑΚΑ. Ο Κούρμπαν Μπερντίγεφ θα ξεκινήσει με σύστημα 4-4-2. Συγκεκριμένα τερματοφύλακας θα είναι ο Ριζνίκοφ, δεξί μπακ ο Κουζμίν, αριστερό ο Καλέσιν ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Νάβας με τον Μποκέτι.
Στο κέντρο της μεσαίας γραμμή θα είναι ο Νομπόα και ο Νάτχο, δεξί χαφ ο Εντουάρντο, αριστερό ο Κασάεφ ενώ την επίθεση θα παίξουν ο Μάρτινς και ο Κορνιλένκο. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπιστρόφ, Νεστερένκο, Καραντενίζ, Ριαζάντσεφ, Σαλουκβάτζε, Μεντβέβεφ και Μουράφσκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

FIFA NEWS