s.c

REVOLVER MAP

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

free counters

2D MAP

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΑΠΟ ΔΩ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

LIVE


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΦΙΛΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΝΕΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΓΡΑΨΩ. peiraioths@hotmail.com

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Ο ΑΡΕΒΑΛΟΓΙΑ ΟΣΦΠ

Πρόταση για Αρέβαλο

Από Γιώργος Καραγιάννης | Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2010 08:32
Bookmark and Share
Πρόταση για Αρέβαλο
Σε επίσημη κρούση για τον Ουρουγουανό Αρέβαλο, προέβη ο Ολυμπιακός. «Θέλω να έρθω», σημειώνει ο παίκτης. «Θα ήταν τέλειο να έρθει στην Ελλάδα», επισημαίνει ο μάνατζερ του.
Το υψηλό κόστος της συμφωνίας για τον παίκτη με την Κάλιαρι για τον Λατίνο άσο, ήταν ο λόγος που δεν κατέστη δυνατόν να γίνει η ταύτιση απόψεων των δύο πλευρών (ανάμεσα σε Πενιαρόλ και Κάλιαρι).

Η εταιρία που έχει στην κατοχή της, τα δικαιώματα του Αρέβαλο ζήτησε από την ιταλική ομάδα το ποσό των 2,5 εκατ. δολαρίων για τον παίκτη. Τα δικαιώματα του 28χρονου άσου της Πενιαρόλ, ανήκουν σε εταιρία και ο Ολυμπιακός προχώρησε σε επίσημη πρόταση για τον παίκτη ύψους 1,5 εκατ. ευρώ δηλαδή με απλά μαθηματικά ποσό 2 εκατ. δολαρίων, ενώ στον Λατίνο άσο συνάμα, πρότειναν τριετές συμβόλαιο με αποδοχές 800.000 δολαρίων ανά χρόνο.


«Θέλω να έρθω»


Δηλώσεις έκανε και ο παίκτης ο οποίος μίλησε για το θέμα στην εφημερίδα «Sportday»:

«Δεν ξέρω τίποτε απολύτως για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Ο ατζέντης μου κάνει όλες τις διαπραγματεύσεις. Μέχρι στιγμής δεν με έχει ενημερώσει για την πιθανότητα να έρθω στην Ελλάδα», ανέφερε αρχικά ο Ουρουγουανός και πρόσθεσε:

«Εγώ είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και δεν θα είχα κανένα απολύτως πρόβλημα να έρθω και να παίξω στο ελληνικό πρωτάθλημα και τον Ολυμπιακό. Αν μου καταθέσει μια πρόταση που θα καλύπτει τόσο μένα όσο και την Πενιαρόλ, τότε, πιστέψτε με, δεν θα το σκεφτώ και πολύ για να την αποδεχτώ.  Ξέρω μόνο ότι έχουν περάσει από εκεί ο Ρεκόμπα και ο Εστογιανόφ και κάποιοι άλλοι Ουρουγουανοί παίκτες. Δεν το παρακολουθώ καθόλου. Εφόσον δεχτώ κάποια επίσημη πρόταση, τότε θα φροντίσω να μάθω περισσότερα».

«Θα ήταν τέλειο να έρθει στην Ελλάδα»

Για το θέμα τοποθετήθηκε επιπρόσθετα και ο εκ των μάνατζερ του παίκτη, Χεράρδο Ταμπάχδα ο οποίος σχολίασε:

«Έχουμε ενημερωθεί για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αλλά όχι απευθείας από τον σύλλογο. Ήθελαν να διαπιστώσουν αν ο παίκτης θέλει να παίξει στην Ελλάδα.

Ο Αρέβαλο θέλει να έρθει στην Ελλάδα και θα ήταν τέλειο να αγωνιστεί σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός.
Αυτή την εβδομάδα θα αποφασίσει το μέλλον του. Υπάρχουν δύο συγκεκριμένοι σύλλογοι από Ευρώπη κι άλλοι δύο από Λατινική Αμερική που τον θέλουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

FIFA NEWS