s.c

REVOLVER MAP

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

free counters

2D MAP

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΑΠΟ ΔΩ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

LIVE


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΦΙΛΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΝΕΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΓΡΑΨΩ. peiraioths@hotmail.com

Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Ο ΡΙΟΣ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ

Μία… ανάσα από Ρίος

Από Γιώργος Καραγιάννης | Τρίτη, 03 Αυγούστου 2010 08:49
Bookmark and Share
Μία… ανάσα από Ρίος

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Αρέβαλο Ρίος είναι ο Ολυμπιακός, Άσκηση πίεσης του παίκτη και του μάνατζερ του στην εταιρεία που έχει τα δικαιώματα του, προκειμένου να τα βρουν άμεσα με τους Πειραιώτες.

Θέμα χρόνου πλέον αποτελεί η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αρέβαλο Ρίος στον Ολυμπιακό. Η διαφορά που χωρίζει πλέον τη διοίκηση του Ολυμπιακού με την εταιρία που διατηρεί τα δικαιώματα του Ουρουγουανού άσου είναι κοντά στο ποσό των 300.000 ευρώ.
Τα μεταγραφικά ζητήματα, είναι… στην άκρη για τους Πειραιώτες λόγω του επαναληπτικού αγώνα με την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ, ωστόσο ο Λατίνος άσος είναι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος για τους «ερυθρολεύκους».
Προσφέρει 1,5 εκατ. ευρώ
Ο Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημη πρόταση 1,5 εκατ. ευρώ στην Πενιαρόλ για τον ποδοσφαιριστή για την ανάληψη του 100 τις εκατό των δικαιωμάτων του παίκτη, ωστόσο οι άνθρωποι του συλλόγου απάντησαν ότι θέλουν να διατηρήσουν το 50 τις εκατό… στα χέρια τους.
Αυτό το γεγονός ανάγκασε τον ΟΣΦΠ να ανεβάσει κατά 200.000 ευρώ την προσφορά του, ητοί, 1,7 εκατ. ευρώ, με τους ατζέντηδες του παίκτη να ζητούν το αντίστοιχο ποσό των 2 εκατ. ευρώ. Στα συν για τους Πειραιώτες αποτελεί το γεγονός ότι έχουν συμφωνήσει με τον ποδοσφαιριστή για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με αποδοχές 600.000 ευρώ ανά έτος.
Εντός των επομένων ημερών το θέμα του Ρίος θα ξεκαθαρίσει και όλοι στην ομάδα ευελπιστούν ότι θα έχει θετικό φινάλε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

FIFA NEWS