s.c

REVOLVER MAP

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

free counters

2D MAP

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΑΠΟ ΔΩ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

LIVE


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΦΙΛΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΝΕΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΓΡΑΨΩ. peiraioths@hotmail.com

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΑΠΟ ΒΑΛΒΕΡΔΕ

«Καμπανάκι» Βαλβέρδε!

Από Δημήτρης Τομαράς | Τρίτη, 31 Αυγούστου 2010 01:00
Bookmark and Share
«Καμπανάκι» Βαλβέρδε!
O Ερνέστο Βαλβέρδε φρόντισε να κρούσει τον... κώδωνα του κινδύνου μιλώντας προς τους παίκτες του Ολυμπιακού μετά την εμφάνιση του που έκαναν το Σάββατο κατά του Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο.
Ο ΚΟΡΙΟΣ Πρεμιέρα με λάθη από όλους(!) ήταν αυτή για τον Ολυμπιακό. Δεν ήρθε όμως και η καταστροφή. Διορθώνεις και προχωράς...
«Χάσαμε από δικά μας λάθη»

«Σκασμένος» ήταν στην προπόνηση της Δευτέρας ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Βάσκος τεχνικός δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο Ολυμπιακός έχασε με τέτοιον τρόπο ένα... δικό του παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Το... καμπανάκι που έκρουσε ήταν πιο πολύ για τους νέους παίκτες της ομάδας. «Αν νομίζατε ότι το πρωτάθλημα είναι εύκολο, το είδατε το Σάββατο πόσο εύκολο είναι. Όλοι θέλουν να μας κερδίζουν. Χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι καθαρά από δικά μας λάθη», υποστήριξε αρχικά στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Εν συνεχεία τόνισε προς τους παίκτες πως «θα πρέπει από εδώ και πέρα να είστε πολύ πιο προσεκτικοί και πολύ πιο συγκεντρωμένοι. Όλες οι ομάδες με το που παίζουν μ' εμάς κάνουν ότι μπορούν για να παίρνουν βαθμό ή βαθμούς από εμάς».

«Σας πιστεύω αλλά...»

Ο Βαλβέρδε πάντως πιστεύει πολύ στους ποδοσφαιριστές που έχει στην διάθεσή του, κάτι το οποίο τους το ανέφερε. «Αυτό το αποτέλεσμα πάντως δεν σημαίνει πως δεν σας πιστεύω. Σας πιστεύω και μάλιστα πολύ.

Θέλω όμως να δουλεύετε σκληρά. Το πρωτάθλημα δεν είναι κάτι απλό. Για να το πάρουμε θα πρέπει να ιδρώνουμε συνέχεια και στις προπονήσεις αλλά και στους αγώνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

FIFA NEWS