s.c

REVOLVER MAP

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

free counters

2D MAP

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΑΠΟ ΔΩ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

LIVE


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΦΙΛΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΝΕΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΓΡΑΨΩ. peiraioths@hotmail.com

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

ΓΚΕΚΑΣ.ΤΟΝ ΚΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ

«Κράζουν» Γκέκα οι Γερμανοί...

Από Δημήτρης Τσιριγώτης | Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2010 12:08
Bookmark and Share
 «Κράζουν» Γκέκα οι Γερμανοί...
Καυστική ήταν η κριτική των γερμανικών εφημερίδων προς τον Φάνη Γκέκα μετά την ήττα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης από το Αννόβερο, αφού η είσοδος του Έλληνα διεθνή στον αγωνιστικό χώρο χαρακτηρίστηκε ως «ολική αποτυχία» αλλά και «εκτός τόπου και χρόνου».
Δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί... ρόδινο το ντεμπούτο του Φάνη Γκέκα με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, καθώς ο Έλληνας διεθνής επιθετικός πέρασε ως αλλαγή στην ήττα της ομάδας του από το Αννόβερο αλλά δεν κατάφερε να δικαιώσει τον προπονητή του και απέσπασε αρνητικά σχόλια από τον γερμανικό Τύπο.
Ενδεικτικά σε τοπική εφημερίδα της Φρανκφούρτης υπήρχαν τα παρακάτω σχόλια:

«Βρέθηκε αιφνιδιαστικά στην ενδεκάδα αντί του Χαλίλ Αλτιντοπ. Ολική αποτυχία. Δεν μετείχε στο παιχνίδι ή υποδεικνύονταν οφσάιντ. Ηταν άτυχος που η μοναδική καλή ενέργειά του σταμάτησε μάλλον απ' το χέρι του Για Κονάν, αλλά έμεινε κάτω από το μέσο όρο απόδοσης. Ο Σκίμπε δικαιολόγησε την παρουσία του στην ενδεκάδα λέγοντας ότι έκανε πολύ καλές προπονήσεις, αλλά σε τέτοια κατάσταση ο Γκέκας δεν προσφέρει καμία βοήθεια. Ήταν εκτός τόπου και χρόνου», ανέφερε το δημοσίευμα.

Όσον αφορά τον Γιάννη Αμανατίδη δέχθηκε κριτική για τις δύο ευκαιρίες που έχασε όμως ήταν από τους καλύτερους σε απόδοση σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, ενώ ο Γιώργος Τζαβέλλας κρίθηκε θετικός από τακτικής και αγωνιστικής πλευράς, ωστόσο ήταν επιρρεπής στα άσχημα μαρκαρίσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

FIFA NEWS