s.c

REVOLVER MAP

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

free counters

2D MAP

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΑΠΟ ΔΩ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

LIVE


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΦΙΛΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΝΕΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΓΡΑΨΩ. peiraioths@hotmail.com

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΛΑ ΚΡΙΝΟΝΤΕ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ

Νέα εποχή για το «τριφύλλι»!

Από gazzetta team | Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2010 13:04
Bookmark and Share
Νέα εποχή για το «τριφύλλι»!
O Ανδρέας Βγενόπουλος τόνισε πως η πρώτη αντίδραση από την πρόταση της οικογένειας Βαρδινογιάννη είναι θετική. Προς Τετάρτη το ραντεβού, με τον «Βγενό» να αναφέρει: «Φαίνεται πως αρχίζει μια νέα εποχή για τον Παναθηναϊκό».
Ο ΚΟΡΙΟΣ Μόνο ενωμένος πολυμετοχικός μπορεί να είναι και δυνατός ο Παναθηναϊκός. Είναι δύσκολες εποχές.Αυτό το ξέρει καλά και ο Βγενό όχι μόνο η οικογένεια.
Αναλυτικά όσα ανέφερε στο Sentra 103.3:
«Η επιστολή λέει κάποια πράγματα γενικά. Η πρώτη αντίδραση είναι ότι είμαστε απόλυτα θετικοί. Επικοινωνήσαμε με τον κ. Βαρδινογιάννη. Έχουμε κλείσει ραντεβού και θα καθίσουμε την Τετάρτη να συζητήσουμε πώς θα καταλήξουμε σε συμφωνία. Δυστυχώς αύριο κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν επιτρέπουν να μιλήσουμε. Μπορούμε να μιλάμε για μια νέα εποχή. Με αιφνιδίασε η επιστολή.  Εκτός απροόπτου μιλάμε για μια καινούρια μέρα για τον Παναθηναϊκό. Ελπίζω να μην πέφτω έξω. Τα πρώτα μηνύματα είναι θετικά. Στη συνέχεια θα μιλήσουμε λεπτομερέστατα. Προέχει το καλό του Παναθηναϊκού».

Πάμε σε μια νέα εποχή;
«Αν έχουμε αντιληφτεί σωστά την πρόταση. Ναι, μιλάμε για νέα εποχή!».

Σας αιφνιδίασε η πρόταση;
«Με αιφνιδίασε διότι οι προτάσεις που είχα καταθέσει ήταν καλύτερες πριν καιρό. Τότε διακόπηκαν οι επαφές γιατί χαρακτηριστικά αναξιόπιστος! Τώρα δεν ξέρω τι άλλαξε. Ηταν μια πολύ φιλική τηλεφωνική συνομιλία. Αν η πρόταση μπορεί να υλοποιηθεί για το καλό του Παναθηναϊκού θα κινηθούμε προς αυτή την κατεύθυνση».

Έσπασε ο πάγος με τον κ. Βαρδινογιάννη;
«Εκτός απροόπτου μιλάμε για μια νέα ημέρα. Ακόμα κι αν αυτό που μας έχει προτείνει δεν το έχουμε καταλάβει καλά νομίζω ότι τα μηνύματα είναι θετικά».

Τι άλλαξε από πλευράς Τζίγκερ;
«Δεν μπορώ να το ερμηνεύσω πώς τη δίνει χωρίς χρήματα. Εν όψει της συνάντησης πρέπει να έχουμε θετική διάθεση. Ό,τι μας χώριζε πρέπει αν το βάλουμε στην άκρη. Θα πρέπει αν το αντιμετωπίσουμε θετικά. Προέχει το καλό της ομάδας. Οτιδήποτε κι αν κρύβεται πίσω από την πρόταση θα πρέπει να γίνει για το καλό της ομάδας».

Νέα εποχή;
«Έτσι φαίνεται, αλλά έχω μια μικρή επιφύλαξη. Ελπίζω η επιστολή να εγκαινιάζει μια εποχή ουσίας. Αυτό που έχει σημασία είναι η ενότητα, δεν μιλάμε για θέματα προσωπικά, οικογενειακά κτλ. Ό,τι έγινε έγινε. Πρέπει να μπούμε όλοι μαζί στη νέα εποχή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

FIFA NEWS