s.c

REVOLVER MAP

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

free counters

2D MAP

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΑΠΟ ΔΩ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

LIVE


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΦΙΛΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΝΕΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΓΡΑΨΩ. peiraioths@hotmail.com

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΧΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΛΥΤΩΝΑΝ ΑΥΤΟΙ

Μείωση μισθών στις τράπεζες;;

Μάχη για να μη μειωθούν οι αποδοχές των εργαζομένων στις τράπεζες δίδει η ΟΤΟΕ, που βρέθηκε αντιμέτωπη με την αξίωση των τραπεζιτών όχι μόνο να μην υπάρξουν αυξήσεις, αλλά να συμφωνηθεί και μείωση του λειτουργικού κόστους μέσω της μείωσης του κόστους εργασίας.

Πάντως, αν και κατά την επόμενη συνάντηση οι εκπρόσωποι των τραπεζών επιμείνουν στη θέση τους για μείωση των εισοδημάτων των τραπεζοϋπαλλήλων, θα επέλθει ρήξη στις.. διαπραγματεύσεις.

Σύμφωνα με την ΟΤΟΕ, κατά τη συνάντηση της Παρασκευής, οι εκπρόσωποι των τραπεζοϋπαλλήλων κατέθεσαν ένα ολοκληρωμένο σχέδιο προστασίας των εισοδημάτων και της απασχόλησης στις τράπεζες, ενόψει και των κινήσεων αναδιάρθρωσης, που αναμένονται στο επόμενο διάστημα.

Όταν, δε, οι τραπεζίτες έθεσαν θέμα των εισοδημάτων λόγω οικονομικής κρίσης, η ΟΤΟΕ κατέθεσε αναλυτικά στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία τα τελευταία 4 χρόνια το κόστος εργασίας στις τράπεζες κατά μέσο όρο έχει μειωθεί κατά 9,5%.

Οι τραπεζίτες από την πλευρά τους λένε ότι οι μισθοί των τραπεζοϋπαλλήλων είναι απόλυτα προστατευμένοι από τη συλλογική σύμβαση εργασίας, όμως δεν ισχύει το ίδιο για υπερωρίες και πριμ πωλήσεων.

Επίσης, υπογραμμίζουν ότι με Προεδρικό Διάταγμα που εκδόθηκε το 2002 ρυθμίζονται τα όσα αφορούν τις θέσεις απασχόλησης σε περίπτωση συγχωνεύσεων.

Ευχόμαστε, λένε χαρακτηριστικά οι τραπεζίτες, αν γίνουν συγχωνεύσεις, να μην υπάρξουν απολύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

FIFA NEWS