s.c

REVOLVER MAP

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

free counters

2D MAP

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΑΠΟ ΔΩ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

LIVE


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΦΙΛΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΝΕΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΓΡΑΨΩ. peiraioths@hotmail.com

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΑΣ ΡΕ.................

Θετική υποδοχή...

Από gazzetta team | Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2010 15:10
Bookmark and Share
Θετική υποδοχή...

Οι διοικητικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό αντιμετωπίστηκαν θετικά στον Ολυμπιακό, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν ότι θα υπάρχει καλύτερη συνεργασία με τον «αιώνιο» αντίπαλο σε όλους τους τομείς, κυρίως λόγω της γνωστής φιλίας Μαρινάκη-Πατέρα.

Η επικείμενη επιστροφή των Πατέρα-Βγενόπουλου στα κοινά της «πράσινης» ΠΑΕ έχει ικανοποιήσει τους «ερυθρόλευκους», καθώς θεωρούν ότι μια τέτοια κίνηση θα συντελέσει στο καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αυτή η εξέλιξη έχει ικανοποιήσει ιδιαίτερα τον μεγαλομέτοχο της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος συνδέεται με στενή φιλία με τον Νίκο Πατέρα. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού, πλέον θα υπάρχει στενότερη συνεργασία με τον Παναθηναϊκό σε όλα τα μέτωπα, όπως αυτό της διαιτησίας, της Σούπερ Λίγκας ή της καταπολέμησης της βίας. Επίσης θεωρούν στον Ολυμπιακό ότι η κόντρα των δύο ομάδων θα περιοριστεί καθαρά σε αγωνιστικό επίπεδο και όχι σε κινήσεις παρασκηνίου!

Να υπενθυμίσουμε ότι το «αφεντικό» του Ολυμπιακού πριν από λίγες μέρες και μετά την ήττα της ομάδας του στη Θεσσαλονίκη από τον Ηρακλή, είχε στραφεί κατά της ΕΠΟ και της διαιτησίας, ζητώντας το 50-50 σε όλα τα ματς της Σούπερ Λίγκας.

Πάντως αυτή η αντιμετώπιση του Ολυμπιακού δεν σημαίνει ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε κακές σχέσεις με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Άλλωστε, ο Παναθηναϊκός ψήφισε υπέρ του στις πρόσφατες εκλογές της Σούπερ Λίγκας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

FIFA NEWS