s.c

REVOLVER MAP

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

free counters

2D MAP

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΑΠΟ ΔΩ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

LIVE


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΦΙΛΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΝΕΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΓΡΑΨΩ. peiraioths@hotmail.com

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

9 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΗ.ΕΞΟΝΤΩΣΗ!!ΚΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΛΕΝΕ ΠΟΙΝΗ ΧΑΔΙ.ΡΕ ΟΥΣΤ

Κατατέθηκε η προσφυγή

Από Λευτέρης Μούτης | Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2010 18:12
Bookmark and Share
Κατατέθηκε η προσφυγή
Ο Ολυμπιακός έδρασε άμεσα καταθέτοντας προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ κατά της τιμωρίας του με εννιά αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών από το προσεχές πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» ελπίζουν σε γρήγορη εκδίκαση της υπόθεσης.
Ο ΚΟΡΙΟΣ Τα ερυθρόλευκα μάτια είναι στραμμένα και στην κλήρωση πρωταθλήματος. Δεν θέλουν ντέρμπι με τον ΠΑΟ στις πρώτες 5-6 αγωνιστικές...
Η διοίκηση του Ολυμπιακού επιδιώκει μείωση της ποινής των εννιά αγωνιστικών και του προστίμου των 111.000 ευρώ που είχε επιβληθεί για τα επεισόδια των φιλάθλων της ομάδας στον τέταρτο τελικό του περυσινού πρωταθλήματος.

Η προσφυγή των Πειραιωτών σε δευτεροβάθμιο επίπεδο έγινε άμεσα, αλλά το ζήτημα είναι πότε θα εκδικαστεί η υπόθεση. Υπενθυμίζεται ότι η κλήρωση του πρωταθλήματος έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 13/9 και το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει ύστερα από έναν μήνα.

Εκτός αυτών, ο Ολυμπιακός προγραμμάτισε ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του. Μετά τα δυο φιλικά μέσα στην εβδομάδα με Μαρούσι (Τετάρτη, 12:00) και ΠΑΟΚ (18:30), οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν απέναντι στον Άρη στο κλειστό του Πανοράματος (13.00) την προσεχή Κυριακή.

Οι Σπανούλης και Μπουρούσης θα ξεκουραστούν μέχρι το Σάββατο και έπειτα θα κάνουν ατομικό πρόγραμμα αερόβιας προπόνησης. Την Δευτέρα θα υποβληθούν στις απαραίτητες εξετάσεις και την επόμενη μέρα θα ξεκινήσουν προπονήσεις στο ΣΕΦ.

Τέλος, στο ΣΕΦ ολοκληρώθηκε η διαγράμμιση του γηπέδου σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

FIFA NEWS