s.c

REVOLVER MAP

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

free counters

2D MAP

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΑΠΟ ΔΩ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

LIVE


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΦΙΛΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΝΕΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΓΡΑΨΩ. peiraioths@hotmail.com

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΤΟΠΕΣ ΣΑΝΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ

Θέλει «γυαλισμένα» μάτια!

Από Δημήτρης Τομαράς | Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2010 20:12
Bookmark and Share
Θέλει «γυαλισμένα» μάτια!
Να βγάλουν οι παίκτες της Εθνικής μέσα στον αγωνιστικό χώρο τη θέλησή τους για νίκη κόντρα στην Κροατία ζήτησε ο Φερνάντο Σάντος στη συνέντευξη Τύπου, μερικές ώρες πριν από τη μεγάλη μάχη του Ζάγκρεμπ.
Ο ΚΟΡΙΟΣ Η συνταγή ολοένα μοιάζει και περισσότερο σε αυτή του 'Οτο. Αυτό δεν σημαίνει και απαραιτήτως κακό. Το αντίθετο μάλιστα, φτάνει να την...τελειοποιήσει!
Μιλώντας στη σημερινή συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό σημαντικό αγώνα με την Κροατία στο Ζάγκρεμπ για τα προκριματικά του Euro 2012, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας Φερνάντο Σάντος δήλωσε αρχικά: «Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι από αυτό με τη Γεωργία. Η Κροατία είναι πιο οργανωμένη ομάδα. Είναι πιο ποιοτική.

Το παιχνίδι με τη Γεωργία σίγουρα δεν ήταν καλό. Όμως δείξαμε θέληση για τη νίκη στο β' ημίχρονο. Αυτή τη θέληση πρέπει να τη βγάλουμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αυτή τη θέληση περιμένω να δω».

Σχετικά με το σύστημα, ο ίδιος είπε: «Το 4-4-2 θα είναι το σύστημά μας, απλά χρειάζεται χρόνος για να το συνηθίσουν οι παίκτες μας. Για το ματς με την Κροατία, πρέπει να ψάξουμε να βρούμε κάτι που θα κάνει τους παίκτες μας να νιώσουμε πιο άνετα».

Αναφορικά με την Κροατία τόνισε επιπροσθέτως: «Ο αντίπαλος είναι ξεκάθαρος και στις τρεις γραμμές και αυτό θα πρέπει να κάνουμε κι εμείς. Έχει και αυτός μειονεκτήματα και πρέπει να τα εκμεταλλευτούμε. Θα μαρκάρουμε όλους τους παίκτες, αλλά θα το κάνουμε αυτό ως ομάδα, όχι ατομικά».

Για το μέλλον της ανέφερε ότι «με κάνουν αισιόδοξο όλα όσα έχω δει στις προπονήσεις. Η ποιότητα και η διάθεση των ποδοσφαιριστών να αφομοιώσουν καινούρια πράγματα, με κάνουν να αισιοδοξώ και πιστεύω ότι σε 2-3 ματς οι ποδοσφαιριστές θα βρουν τον ρυθμό τους.Το μοναδικό αρνητικό είναι ότι δεν περίμενα να αποδιοργανωθεί η ομάδα τόσο πολύ μετά το γκολ που δεχτήκαμε κόντρα στη Γεωργία. Αυτό είπαμε και στους παίκτες, να μην απογοητεύονται και να κοιτάξουν μπροστά».

Για το ματς με τη Γεωργία σημείο αναφοράς ήταν «η διάθεση και η αποφασιστικότητα που έδειξε στο β' μέρος η ομάδα για να γυρίσει το ματς. Είναι αλήθεια ότι ξεκινήσαμε με ρόμβο κόντρα στη Γεωργία. Αυτό αποσυντόνισε τους παίκτες και δεν δείξαμε αυτά που μπορούσαμε, όπως είχαμε κάνει και με τη Σερβία». Σχετικά με την τακτική, σχολίασε ότι «είμαστε μια ομάδα ενωμένη. Θα δούμε τι μας ταιριάζει περισσότερο, όσον αφορά στο σύστημα».

Αλλάζει σύστημα
Με σύστημα 4-2-3-1 πρόκειται να κατεβάσει την Εθνική στο παιχνίδι με την Κροατία ο Σάντος. Ο Τζαβέλλας θα είναι λογικά ο παίκτης που θα καλύψει το κενό του Σπυρόπουλου, ενώ διαθέσιμος αναμένεται να είναι ο Τοροσίδης. Η προπόνηση της Εθνικής περιελάμβανε ζέσταμα στην αρχή και ασκήσεις στη συνέχεια. Ο Πορτογάλος τεχνικός, ωστόσο, δεν έδειξε κάτι σχετικά με το σύστημα που θέλει να παρατάξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

FIFA NEWS