s.c

REVOLVER MAP

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

free counters

2D MAP

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΑΠΟ ΔΩ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

LIVE


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΦΙΛΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΝΕΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΓΡΑΨΩ. peiraioths@hotmail.com

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

ΓΙΝΟΝΤΕ ΘΑΥΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ?

Θα αργήσει η αλλαγή εικόνας του Παναθηναϊκού…

Θα αργήσει η αλλαγή εικόνας του Παναθηναϊκού…
Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, ο Δημήτρης Σαραβάκος δεν μάσησε τα λόγια του. Άμεσα, είπε, δεν γίνεται να αλλάξει αγωνιστική εικόνα ο Παναθηναϊκός. Εκείνο που μπορεί να κάνει είναι να παίρνει τα αποτελέσματα για να μην μείνει πίσω στο πρωτάθλημα.

Στον παρόντα χρόνο, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κρατήσει δύο καρπούζια σε μια μασχάλη. Να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και να παίρνει τους τρεις βαθμούς. Με άλλα λόγια, η αγωνιστική εικόνα των «πράσινων» δεν μπορεί να βελτιωθεί δραστικά στο επόμενο χρονικά διάστημα.

Θα χρειαστούν μήνες για να αποδώσει η δουλειά του Έμπεν, ώστε να αποκατασταθεί η φυσική κατάσταση των παικτών και να ανακτήσουν την εκρηκτικότητά τους. Γίνεται φανερό πια πως κάτι δεν πήγε καλά στην περίοδο της προετοιμασίας. Η κόπωση των διεθνών από το Μουντιάλ, που επικαλέστηκε ο Νίκος Νιόπλιας, δεν μπορεί να σταθεί ως βασική δικαιολογία για την κακή φυσική κατάσταση.

«Κι εγώ γύρισα από το Μουντιάλ το 1994, αλλά ήμουν έτοιμος στα πρώτα παιχνίδια της ΑΕΚ», μας είπε ο Σαραβάκος. Κατά συνέπεια, οι ευθύνες αφορούν τον τρόπο εκγύμνασης των ποδοσφαιριστών. Τη δουλειά αυτή την έκανε ο γυμναστής, κ. Κέζος, που πρόσφατα αντικαταστάθηκε. Ωστόσο, εδώ πρέπει να επισημανθεί η απειρία του Νίκου Νιόπλια.

Ο τεχνικός του ΠΑΟ δεν είχε αναλάβει στη μέχρι τώρα καριέρα του ομάδα πρωταθλήματος, ώστε να έχει εμπειρία σε θέματα προετοιμασίας. Το γεγονός στοίχισε στον Παναθηναϊκό.

Πέραν τούτου, ο Δημήτρης Σαραβάκος έκανε μία ακόμα επισήμανση με ιδιαίτερη σημασία. Τόνισε ότι γενικά η μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού αποτελείται από παίκτες που δεν διακρίνονται για την ταχύτητά τους, γι’ αυτό έπρεπε το καλοκαίρι να αποκτηθεί ένας γρήγορος επιθετικός χαφ.

Εκείνο που έχει σημασία από ‘δω και πέρα, είναι να αναδιοργανωθεί η ομάδα και να παίρνει τους βαθμούς στο πρωτάθλημα. Η ατομική κλάση των μεσοεπιθετικών του Παναθηναϊκού αφήνει τα περιθώρια για να γίνει αυτό. Αρκεί να σταματήσει αυτό το απίστευτο ρεσιτάλ αμυντικών λαθών. Στη φάση αυτή, αναγκαίο είναι να στηριχθεί ο Νίκος Νιόπλιας, όχι μόνο σε σχέση με την κοινή γνώμη, αλλά και μέσα στα αποδυτήρια.

Μια ομάδα είναι μεγάλη, όταν μπορεί να παίρνει βαθμούς χωρίς να ενθουσιάζει με την απόδοσή της. Σε αυτή τη φάση βρίσκεται τώρα ο Παναθηναϊκός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

FIFA NEWS