s.c

REVOLVER MAP

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

free counters

2D MAP

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΑΠΟ ΔΩ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

LIVE


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΦΙΛΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΝΕΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΓΡΑΨΩ. peiraioths@hotmail.com

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ

Στο πλευρό του Ολυμπιακού

Από Λευτέρης Μούτης | Τρίτη, 05 Οκτωβρίου 2010 19:47
Bookmark and Share
Στο πλευρό του Ολυμπιακού
Η αστυνομία δικαιώνει την υπερασπιστική γραμμή του Ολυμπιακού με έγγραφο της που ζητά να γίνουν εργασίες στο ΣΕΦ, επειδή δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να διεξαχθούν με ασφάλεια αθλητικές διοργανώσεις.
Στην απολογία τους στον αθλητικό δικαστή και στο ΑΣΕΑΔ, οι «ερυθρόλευκοι» επικαλέστηκαν τις ελλείψεις ασφαλείας του ΣΕΦ και την επικινδυνότητα που προκύπτει από τις χωροταξικές συνθήκες που επικρατούν στο κλειστό.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά έστειλε έγγραφο προς την ΚΑΕ Ολυμπιακός και τη διοίκηση του ΣΕΦ ζητώντας να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες για να μπορέσουν να διεξάγονται αγώνες με ασφάλεια.

Συγκεκριμένα αναφέρει το έγγραφο της Αστυνομίας ότι «για την ομαλή διεξαγωγή των αθλητικών εκδηλώσεων στο ΣΕΦ, την εξασφάλιση της προστασίας των προσώπων που παρευρίσκονται στην εγκατάσταση και την πρόληψη - αποτροπή πράξεων βίας από φιλάθλους, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι τις χωροταξικές συνθήκες και τις τεχνικές ελλείψεις ασφαλείας των προσβάσεων της εγκατάστασης, εκδηλώνουν βίαιες ενέργειες κατά των αστυνομικών δυνάμεων και επιχειρούν να εισέλθουν στο στάδιο, στερούμενοι εισιτηρίων».

Επίσης η αστυνομία ζητά να περιφραχθούν οι παρακάτω χώροι: Ο στεγασμένος χώρος της εισόδου αθλητών, ο στεγασμένος χώρος της εισόδου δημοσιογράφων, ο στεγασμένος χώρος της θύρας Ω θαλάσσης, ο στεγασμένος χώρος της θύρας επισήμων.

Το έγγραφο της αστυνομίας ήρθε τέσσερις ακριβώς μήνες μετά τα επεισόδια του περσινού τέταρτου τελικού, αλλά ίσως αποβεί καθοριστικό για την εκδίκαση της έφεσης που έχει ασκήσει ο Ολυμπιακός στην πρωτόδικη απόφαση.

Οι «ερυθρόλευκοι» τιμωρήθηκαν αρχικά από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ με εννιά αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και 111.000 ευρώ πρόστιμο και αναμένουν από μέρα σε μέρα την τελεσίδικη απόφαση του ΑΣΕΑΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

FIFA NEWS