s.c

REVOLVER MAP

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

free counters

2D MAP

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΑΠΟ ΔΩ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

LIVE


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΦΙΛΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΝΕΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΓΡΑΨΩ. peiraioths@hotmail.com

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ,ΑΛΛΑ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥΣ ΕΣΦΑΞΕ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ

Αρέσει η νέα Εθνική!

Αρέσει η νέα Εθνική! (Photo: Action Images)
Πολλά είναι τα κέρδη για την Εθνική Ελλάδας, ύστερα από τη νίκη (2-1) επί του Ισραήλ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Η «γαλανόλευκη» βρίσκεται στην πρώτη θέση του 6ου ομίλου και στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος επικρατεί αισιοδοξία πως η ομάδα θα καταφέρει να πάρει την απευθείας πρόκριση στα τελικά του Euro 2012.

Τα «τρίποντα» με Λετονία και Ισραήλ έδωσαν το πάνω χέρι στην ομάδα του Φερνάντο Σάντος, δεδομένων των άλλων αποτελεσμάτων που ήρθαν σε αυτές τις δύο αγωνιστικές της προκριματικής φάσης της διοργάνωσης.

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα

08/10/2010 Ελλάδα - Λετονία 1-0
08/10/2010 Γεωργία - Μάλτα1-0
09/10/2010 Ισραήλ - Κροατία 1-2
12/10/2010 Ελλάδα - Ισραήλ 2-1
12/10/2010 Λετονία - Γεωργία 1-1

Εκτός του βαθμολογικού μέρους, η Εθνική κατάφερε να βρει την ηρεμία της, ύστερα από το θέμα που είχε δημιουργηθεί με τις αποχωρήσεις κάποιων παικτών από την ομάδα. Ο Σάντος «μεταμόρφωσε» το 4-3-3 του Ρεχάγκελ στα δικά του μέτρα και αυτό είχε αποτέλεσμα να παρουσιαστεί πιο επιθετική ομάδα.

Επίσης, ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν έχει πρόβλημα να χρησιμοποιήσει νεαρούς παίκτες, όπως ο Γιάννης Φετφατζίδης. Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός αντικατέστησε στο 15’ τον Νίνη και είχε στο ενεργητικό του πέντε πολύ όμορφες ενέργειες με καλύτερη όλων την ασίστ πάρε-βάλε στον Βύντρα στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο «Φέτφα» έδειξε απίστευτη ωριμότητα και είχε εκπληκτικές επινοήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

FIFA NEWS