s.c

REVOLVER MAP

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

free counters

2D MAP

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΑΠΟ ΔΩ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

LIVE


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΦΙΛΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΝΕΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΓΡΑΨΩ. peiraioths@hotmail.com

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ?

Ατομικό και πάλι ο Ουρτάδο...

Με αρκετές απουσίες, λόγω των υποχρεώσεων των ποδοσφαιριστών με τις Εθνικής ομάδες, πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού, η οποία ήταν ανοιχτή για τους δημοσιογράφους.
Στο σημερινό πρόγραμμα οι «ερυθρόλευκοι» επικεντρώθηκαν περισσότερο σε ασκήσεις με μπάλα και τακτικής, το οποίο έγινε υπό την επίβλεψη των Ποθάνκο και Ασπιάθου. Στη συνέχεια, ο Βαλβέρδε χώρισε τους παίκτες του σε δύο ομάδες και ασχολήθηκαν με ασκήσεις κατοχής και το πάσινγκ γκέιμ, ενώ δεν έγινε οικογενειακό διπλό.
Στα υπόλοιπα αγωνιστικά, ο Μοϊσές Ουρτάδο έκανε και πάλι ατομικό πρόγραμμα, δείχνοντας πως δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί. Σίγουρα, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα με την Ξάνθη στα Πηγάδια και στον Ολυμπιακό θα περιμένουν πως θα εξελιχθεί η κατάστασή του μέσα στις επόμενες ημέρα.
Ο Όλαφ Μέλμπεργκ έφτασε καθυστερημένος κατά 15 λεπτά στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Αν και αργοπορημένος, ο Σουηδός αμυντικός μπήκε κανονικά στην προπόνηση, δεχόμενος τα χειροκροτήματα των συμπαικτών του, προφανώς για το γεγονός ότι κατάφερε να «ξεκολλήσει» από την κίνηση και να φτάσει στον προορισμό του.

Τετ α τετ με Τοροσίδη

Ο Βαλβέρδε είχε τετ α τετ με τον Βασίλη Τοροσίδη αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης. Το τι ακριβώς ειπώθηκε ανάμεσα στον Βάσκο προπονητή με τον Έλληνα διεθνή άσο δεν έγινε γνωστό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

FIFA NEWS