s.c

REVOLVER MAP

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

free counters

2D MAP

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΑΠΟ ΔΩ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

LIVE


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΦΙΛΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΝΕΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΓΡΑΨΩ. peiraioths@hotmail.com

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Νιόπλιας: Θέλουμε μόνο νίκη


Το παιχνίδι με τη Ρούμπιν Καζάν είναι σημαντικό, αλλά δεν μπορούμε να μιλάμε για τελικούς, τόνισε ο Νίκος Νιόπλιας στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την πρωταθλήτρια Ρωσίας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» επισήμανε ακόμη ότι η ομάδα του και ο ίδιος έχουν μελετήσει καλά τον αντίπαλο μέσω dvd, τον οποίο χαρακτήρισε «ανερχόμενη δύναμη στο ρωσικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να έχουμε καλύτερη απόδοση από το ματς με Κοπεγχάγη. Τα λάθη σε αυτό το επίπεδο δεν συγχωρούνται εύκολα.



Θέλουμε τη νίκη, όπως πάντα σε αυτά τα παιχνίδια», δήλωσε επίσης ο Νιόπλιας, για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Τα αποτελέσματα στην Ελλάδα ήταν καλά. Θέλαμε τις νίκες και τις πήραμε. Αν το δούμε θετικά, θα πρέπει να πούμε πως το τελευταίο διάστημα κάναμε βήματα προόδου. Βέβαια μιλάμε για διαφορετικό επίπεδο. Άλλο πράγμα το ελληνικό πρωτάθλημα, άλλο το Τσάμπιονς Λιγκ».

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» τόνισε επίσης ότι το μυαλό των παικτών του είναι στο ματς με τη Ρούμπιν και από την Πέμπτη θα αρχίσουν να σκέφτονται τα ντέρμπι που ακολουθούν στο ελληνικό πρωτάθλημα.,ενώ αναφορικά με την κατάσταση του τραυματία Σωτήρη Νίνη είπε:

 «Μπορεί να βοηθήσει κατά τη διάρκεια του αγώνα. Μόνο χθες χρησιμοποίησε το δεξί πόδι στην προπόνηση, ούτε καν την Κυριακή.

Είναι θέμα ημερών, κάθε μέρα θα είναι και καλύτερα. Την Κυριακή θα είναι έτοιμος, το καλό είναι πως σε τέτοιους τραυματισμούς δεν υπάρχει κίνδυνος υποτροπής, όπως σε μία θλάση».


 Επιμέλεια: Τάσος Πασόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

FIFA NEWS