s.c

REVOLVER MAP

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

free counters

2D MAP

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΑΠΟ ΔΩ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

LIVE


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΦΙΛΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΝΕΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΓΡΑΨΩ. peiraioths@hotmail.com

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΡΟ

Μόνο ο «Τόρο», ο Λαμ και ο Μαϊκόν!

Από Gazzetta Team | Σάββατο, 09 Οκτωβρίου 2010 22:31
Bookmark and Share
Μόνο ο «Τόρο», ο Λαμ και ο Μαϊκόν!
Ο Τοροσίδης... γέμισε ύμνους για το εκπληκτικό του παιχνίδι, αλλά το Όσκαρ καλύτερης ατάκας το έλαβε από τον Νίκο Αλέφαντο στη στήλη του στο katimagiko.gr! «Κράξιμο» σε Μήτρογλου!
Ο εκρηκτικός τεχνικός αναλύει το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας και κρίνει ατομικά τους ποδοσφαιριστές. Για τον Τοροσίδη λέει μεταξύ άλλων: «Στο δεξί μπακ, εκπληκτικός ο Τοροσίδης, ο καλύτερος του γηπέδου ήταν. Για εμένα είναι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής αυτή τη στιγμή! Εκπληκτικός σε ταχύτητα και αντοχή, γερά πατήματα, μπασίματα, σκέψη, κάνει φοβερή δουλειά. Το δε γκολ ήταν φανταστικό. Έχει ένα πράγμα ο Τοροσίδης, που δεν το έχει κανένας άλλος μπακ στην Ελλάδα και το έχουν λίγοι μπακ στο εξωτερικό! Δεν είναι προβλέψιμος, να φεύγει προς τα έξω μόνο όπως όλα τα μπακ, σαν τσοπάνηδες».

Ο Αλέφαντος συμβουλεύει τον Νίνη να μπουκάρει στην περιοχή, βλέπει ότι μια ομάδα με γρήγορα χαφ θα εξουθενώσει το ελληνικό κέντρο με Καραγκούνη, Κατσουράνη και... κράζει τον Μήτρογλου! «Ο Μήτρογλου σπαταλάει την καριέρα του, τη χαραμίζει. Δείχνει σαν τεμπέλης, δεν έχει δουλέψει να βελτιώσει το παιχνίδι του, κάθεται εκεί, σαν περίπτερο μέσα στην περιοχή και περιμένει την μπάλα στα πόδια για να κάνει το γκολ και να τον γράψουν οι εφημερίδες».

Και καταλήγει με μια... σπάνια ατάκα για τον Φετφατζίδη! Ο Αλέφαντος χωρίς... περικοπές στο katimagiko.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

FIFA NEWS