s.c

REVOLVER MAP

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

free counters

2D MAP

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΑΠΟ ΔΩ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

LIVE


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΦΙΛΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΝΕΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΓΡΑΨΩ. peiraioths@hotmail.com

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΜΕ ΞΑΝΘΗ

«Ντου» στην αστυνομία ο Ολυμπιακός!

Ο Πάνος Μπιτσαξής μίλησε για… ισονομία, ωστόσο ο Ολυμπιακός επιμένει για εισιτήρια στα Πηγάδια και ετοιμάζει αντίδραση. Το katimagiko.gr σας ενημερώνει για την επόμενη κίνηση των «ερυθρολεύκων».


Αντίδραση στην απάντηση του γενικού γραμματέα Αθλητισμού Πάνου Μπιτσαξή ετοιμάζει ο Ολυμπιακός, ο οποίος επιθυμεί διακαώς να έχει τον κόσμο στο πλευρό του. Μάλιστα, αύριο αναμένεται νέα κίνηση, αφού οι «ερυθρόλευκοι» στέκονται στο «παραθυράκι» για το ενδεχόμενο παρουσίας μεμονωμένων φιλάθλων, αν το κρίνει η αστυνομία. Από την ΠΑΕ αναμένεται να επικοινωνήσουν με την αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης, όπου θα συζητήσουν για την παρουσία φιλάθλων στα Πηγάδια. Άλλωστε, αυτό έγινε και στο ματς στο «Παγκρήτιο», εκεί όπου ο Παναθηναϊκός είχε τη συμπαράσταση 2000 οπαδών του.

Ο Ολυμπιακός θα στηριχθεί στην 3η ενότητα της επιστολής του Πάνου Μπιτσαξή, που αφήνει ανοικτό ενδεχόμενο παρουσίας φιλάθλων της αντίπαλης ομάδας. Σας παραθέτουμε την ενότητα. «Σας διευκρινίζω επίσης ότι η παρακολούθηση αγώνα από φιλάθλους που μεταβαίνουν στο ποδοσφαιρικό γήπεδο μεμονωμένα και όχι οργανωμένα μπορεί να γίνει εφόσον η τοπική αστυνομική δύναμη εκτιμά κατά την κρίση της ότι αυτό δεν δημιουργεί κίνδυνο για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα».


http://www.katimagiko.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

FIFA NEWS