s.c

REVOLVER MAP

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

free counters

2D MAP

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΑΠΟ ΔΩ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

LIVE


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΦΙΛΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΝΕΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΓΡΑΨΩ. peiraioths@hotmail.com

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΟΛΟΙ

«Όχι στις εμπρηστικές δηλώσεις»

Από Φώτης Καρακούσης | Τρίτη, 05 Οκτωβρίου 2010 16:56
Bookmark and Share
«Όχι στις εμπρηστικές δηλώσεις»
Συνάντηση με αντιπροσωπεία του Δ.Σ του ΠΣΑΤ είχε ο πρόεδρος της Superleague Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού ζήτησε να σταματήσουν οι ανώνυμες εμπρηστικές δηλώσεις που φανατίζουν τον κόσμο.
Ο ΚΟΡΙΟΣ Απόλυτα σύμφωνους μας βρίσκει η τοποθέτηση του κ. Μαρινάκη. Μήπως όμως και οι παράγοντες πρέπει να λένε... λιγότερα και να είναι πιο σοβαροί;
Λίγες μέρες μετά το μπαράζ ανακοινώσεων ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, ανακοινώσεις που είχαν και επίσημο και ανεπίσημο χαρακτήρα, ο ιδιοκτήτης των «ερυθρολεύκων» με την ιδιότητα του προέδρου της Superleague είχε συνάντηση με αντιπροσωπεία του Δ.Σ του ΠΣΑΤ.

Στη συνάντηση, στην οποία το «παρών» εκ μέρους της Λίγκας έδωσαν και ο αναπληρωτής πρόεδρος της Super League κ. Γιώργος Μποροβήλος, μαζί με τον Γενικό Διευθυντή κ. Πατρίκ Κομνηνό, ο κύριος Μαρινάκης ζήτησε να σταματήσουν οι ανώνυμες εμπρηστικές δηλώσεις, που μόνο κακό κάνουν φανατίζοντας τον κόσμο.

Αναλυτικά ο πρόεδρος της Superleague τόνισε: «Πρέπει να διασφαλιστεί η προστασία του ποδοσφαίρου από ακραίες εκδηλώσεις, οι οποίες υποδαυλίζουν την οπαδική βία και να διαμορφωθεί ένα κοινό πλαίσιο κανόνων, ώστε να πέσουν οι τόνοι και να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και η απρόσκοπτη εργασία των εκπροσώπων του Τύπου στα γήπεδα.

Προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει όλοι να συνεργαστούμε, ώστε να μην υπάρχουν ανώνυμες εμπρηστικές δηλώσεις που φανατίζουν τον κόσμο, ιδιαίτερα σε μια αρνητική συγκυρία, λόγω της οικονομικής κρίσης που πλήττει τη χώρα μας».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ κ. Παύλος Γερακάρης σημείωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από το επίπεδο συνεργασίας με τη Super League και θα συνεισφέρουμε από την πλευρά μας με κάθε τρόπο, ώστε να περιοριστούν τα φαινόμενα τυφλού οπαδισμού, μέσα και έξω από τα γήπεδα».

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο κύριος Μαρινάκης πρότεινε στους ανθρώπους του ΠΣΑΤ τη διεξαγωγή μιας ημερίδας για την ενημέρωση των αθλητικών συντακτών και την επιβράβευση όσων έχουν συμβάλει στη βελτίωση της εικόνας του ποδοσφαίρου, η οποία θα πραγματοποιηθεί σύντομα, με την υποστήριξη της διοργανώτριας αρχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

FIFA NEWS