s.c

REVOLVER MAP

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

free counters

2D MAP

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΑΠΟ ΔΩ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

LIVE


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΦΙΛΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΝΕΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΓΡΑΨΩ. peiraioths@hotmail.com

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΝΤΟΥΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ



Εποχή Ντούντα στο «λιμάνι»
Α1 Ανδρών
Ολυμπιακός

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του Ολυμπιακού και απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση για να επιστρέψει στο λιμάνι μετά από 11 χρόνια.

Ο ΚΟΡΙΟΣ Σοφή κίνηση;

Στην κούρσα της διαδοχής του Παναγιώτη Γιαννάκη είχαν μείνει τις τελευταίες μέρες μόνο οι Ετόρε Μεσίνα και Ντούσαν Ίβκοβιτς. Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι προσπάθησαν να προσελκύσουν τους δυο κορυφαίους τεχνικούς και τους έκαναν πολύ καλή πρόταση, αλλά η άρνηση του Ιταλού κόουτς άνοιξε το δρόμο για τον «Ντούντα».

Ο Ετόρε Μεσίνα δεν θέλησε να αποχωρήσει από τη Ρεάλ και παρά το πρέσινγκ του Ολυμπιακού αποφάσισε να παραμείνει στη Μαδρίτη και να μην σπάσει το συμβόλαιο του με τη «βασίλισσα». Ο Ιταλός κόουτς έχει δυο ακόμα χρόνια συμβόλαιο και εκτός αυτού οι παράγοντες της Ρεάλ, παρά τον περιορισμό των αρμοδιοτήτων του, του εμπιστεύτηκαν ξανά ένα μεγάλο μπάτζετ.

Παρόλα αυτά, ο Μεσίνα αρνήθηκε την πρόταση του Ολυμπιακού και έτσι η επιλογή του Ίβκοβιτς αποδείχθηκε μονόδρομος. Ο «Σοφός» σε καμία περίπτωση δεν είχε ντεσαβαντάζ έναντι του κόουτς της Ρεάλ, αλλά πλέον μετά το «όχι» του Μεσίνα απέκτησε ισχυρό προβάδισμα.

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού ήταν δεδομένο και απλώς τις τελευταίες μέρες υπήρχαν διαβουλεύσεις σχετικά με την συνεργασία του με την εθνική Σερβίας και τη σύνθεση του επιτελείου του. Τα πάντα ολοκληρώθηκαν και το μόνο που απομένει είναι η επικύρωση της συμφωνίας μέσω της υπογραφής των συμβολαίων και της επίσημης ανακοίνωσης.

Οι Πειραιώτες έχουν προσεγγίσει κάποιους από τους σταθερούς Έλληνες συνεργάτες του «Ντούντα», αλλά μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρχουν οριστικές εξελίξεις. Το ζήτημα αυτό είναι πολύ σημαντικό, καθώς ο Ίβκοβιτς θα βρίσκεται μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου στην Τουρκία για το Μουντομπάσκετ και δεν θα μπορεί να δώσει το παρών στο ξεκίνημα της προετοιμασίας του Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

FIFA NEWS