s.c

REVOLVER MAP

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

free counters

2D MAP

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΑΠΟ ΔΩ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

LIVE


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΦΙΛΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΝΕΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΓΡΑΨΩ. peiraioths@hotmail.com

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΝΤΑΡΚΟ

Φουλ για Βίλοτιτς, Νίνκοφ!


 
Φουλ για Βίλοτιτς, Νίνκοφ!


Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς έπιασε αμέσως δουλειά και ο... Ερυθρός Αστέρας είναι στο επίκεντρο. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στη λίστα τους τον Νίνκοφ και ζήτησαν περισσότερες πληροφορίες για τον «αλμυρό» Βίλοτιτς «Μου αρέσει ο Ολυμπιακός» είπε στο gazzetta.gr o διεθνής αμυντικός!


Ο νέος σύμβουλος της διοίκησης για θέματα μεταγραφών, Ντάρκο Κοβάσεβιτς έπιασε αμέσως δουλειά και πληροφορίες του gazzetta.gr μιλούν για επικοινωνία του με... Βελιγράδι και τον αθλητικό διευθυντή, Ίβαν Άντζιτς. Οι δυο τους άλλωστε υπήρξαν συμπαίκτες, γνωρίζονται αρκετά και σίγουρα η επικοινωνία ήταν πιο... άνετη. Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να μην προέβησαν σε καμία επίσημη πρόταση για τον Μίλαν Βίλοτιτς, ωστόσο εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους στον σύλλογο του Βελιγραδίου. Ο διεθνής Σέρβος αμυντικός αποτελεί στόχο και άλλων ευρωπαϊκών κλαμπ, ωστόσο οι Πειραιώτες έχουν συλλέξει πολλές και καλές πληροφορίες, αν και «αγκάθι» αποτελεί η τιμή του παίκτη που είναι «αλμυρή», αφού ξεπερνά τα 3 εκ. ευρώ. Οι Σέρβοι δεν είναι αντίθετοι στην παραχώρησή του, αρκεί να ικανοποιηθούν οικονμικά, αφού πάνω του στηρίζουν πολλά.

Ο Βίλοτιτς μίλησε στο gazzetta.gr και μπορεί να μην ήξερε κάτι για επίσημο ενδιαφέρον, ωστόσο εξέφρασε την επιθυμία του να παίξει στον Ολυμπιακό. «Είμαι παίκτης του Ερυθρού Αστέρα και σκέφτομαι μόνο την ομάδα μου. Δεν ξέρω κάτι για κάποια πρόταση από τον Ολυμπιακό, δεν είναι δική μου απόφαση, είναι απόφαση της ομάδας. Ο Ολυμπιακός όμως μου αρέσει αρκετά. Είναι μεγάλη ομάδα, με φιλοδοξίες και φορά τα ίδια χρώματα με της ομάδας μου. Οι φίλαθλοί του είναι αδέρφια με αυτούς του Ερυθρού και αυτό είναι κάτι σημαντικό για μένα» τόνισε ο Βίλοτιτς.

Θέλει Νίνκοφ

Οι πληροφορίες του gazzetta.gr κάνουν λόγο για ακόμα έναν παίκτη του Ερυθρού Αστέρα για τον οποίο και κινείται ο Ολυμπιακός. Ο Πάβλε Νίνκοφ, ο οποίος αγωνίζεται στα δεξιά της άμυνας και όχι μόνο, φέρεται να βρίσκεται στη λίστα των Πειραιωτών. Πρόκειται για έναν ταχύτατο και δυνατό παίκτη, του οποίου η τιμή αγγίζει τα 2 εκ. ευρώ. Ο παίκτης είναι θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στο Λιμάνι και φυσικά αν υπάρξει επίσημη πρόταση δεν θα το σκεφτεί και πολύ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

FIFA NEWS