s.c

REVOLVER MAP

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

free counters

2D MAP

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΑΠΟ ΔΩ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

LIVE


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΦΙΛΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΝΕΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΓΡΑΨΩ. peiraioths@hotmail.com

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

ΚΑΡΝΤΟΣΟ ΓΙΑ ΟΣΦΠ

«Θα... πεθάνει για Ολυμπιακό»!

Από Δημήτρης Τσιριγώτης | Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2010 12:30
Bookmark and Share
«Θα... πεθάνει για Ολυμπιακό»!
Ο Οράσιο Καρντόσο είναι κοντά στον Ολυμπιακό και ο πρώην συμπαίκτης του στον Αστέρα Τρίπολης, Νίκος Αναστασόπουλος τονίζει στο gazzetta.gr τα πλεονεκτήματα αλλά και τους λόγους της περυσινής μέτριας χρονιάς του Αργεντινού.
Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης και πρώην συμπαίκτη του Οράσιο Καρντόσο στους Αρκάδες, Νίκο Αναστασόπουλο με αφορμή την πιθανή μεταγραφή του Αργεντινού στον Ολυμπιακό.
Τι είπε ο πορτιέρο του αρκαδικού συλλόγου για τους λόγους που άφησαν «πίσω» την περυσινή σεζόν τον Αργεντινό, ποια είναι τα δυνατά του σημεία και τι εστί ένα... «πίτμπουλ» στη μεσαία γραμμή των «ερυθρόλευκων».

- Καλημέρα Νίκο και καλή αρχή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις σου με τον Αστέρα Τρίπολης την φετινή σεζόν. Ένας πρώην συμπαίκτης σου, ο Οράσιο Καρντόσο είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει και να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Τον έζησες τρία χρόνια από κοντά και είσαι ένας από τους πλέον αρμόδιους για να περιγράψεις τι εστί ο Αργεντινός.
- Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Είμαι ενήμερος για την μετακίνηση του Οράσιο στον Ολυμπιακό. Θα ήθελα να του ευχηθώ με την σειρά μου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και να κάνει τις καλύτερες δυνατές εμφανίσεις με την ομάδα του Πειραιά γιατί το αξίζει.
Ο Οράσιο είναι πολύτιμος για κάθε ομάδα στην οποία αγωνίζεται, είναι ένας εργάτης μέσα στο γήπεδο, άψογος επαγγελματίας, καλός φίλος και συμπαίκτης. Μόνο τα καλύτερα έχω να πω. Είμαι πεπεισμένος ότι θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό και θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να πάει μπροστά η ομάδα.

- Ο Καρντόσο ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές του Αστέρα τα προηγούμενα χρόνια. Γνωρίζεις όμως ότι άλλες είναι οι απαιτήσεις στον σύλλογο της Τρίπολης και άλλες στον Ολυμπιακό.
Πιστεύεις ότι Θα ανταπεξέλθει στη νέα του καριέρα;

- Σίγουρα είναι διαφορετικό να αγωνίζεσαι σε μία ομάδα που έχει στόχο μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα και άλλες σε έναν σύλλογο που κάνει κάθε χρόνο πρωταθλητισμό. Ο Καρντόσο όμως είναι μαχητής και νομίζω ότι αν κάνει ένα καλό ξεκίνημα θα πάει στην συνέχεια με τον αυτόματο... πιλότο. Εύχομαι να μην υπάρξουν τραυματισμοί γιατί μετά ας μου επιτραπεί η έκφραση, μπορεί να τον πάρει από κάτω ψυχολογικά. Η ψυχολογία είναι σημαντικός παράγοντας στο ποδόσφαιρο.

- Αναφέρθηκες στους τραυματισμούς. Την περασμένη σεζόν ο Καρντόσο δεν αγωνίστηκε τόσο πολύ γιατί ταλαιπωρούταν από κάποια προβλήματα. Ποια είναι η άποψη σου;
- Θέλω να τονίσω ότι τα προβλήματα που αντιμετώπιζε χαρακτηρίζονται ως «μικροτραυματισμοί». Σίγουρα δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός τόσο σοβαρός που να θέτει σε ανησυχία την καριέρα του και την παρουσία του στον Ολυμπιακό.
Ίσως εκτός από τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούσαν να έπαιξε ρόλο και το συμβόλαιο του που τελείωνε με τον Αστέρα και αυτό να ήταν ένας παράγοντας που επηρέασε την αποδοσή του.

- Τα πλεονεκτήματα του ως παίκτης λίγο πολύ τα γνωρίζουν όλοι. Μπορεί να σταθεί στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού και να αντικαταστήσει παίκτες όπως ο Στολτιδης και ο Λεντέσμα;

- Είναι παίκτης δυναμικός όπως ανέφερα και πριν. Δίνει τα πάντα για την ομάδα και μπορεί να... πεθάνει μέσα στο γήπεδο για να διακριθεί αυτός και οι συμπαίκτες του. Στα θετικά του είναι και η καλή εξωγηπεδική ζωή που πραγματοποιεί. Θα έλεγα ότι ταιριάζει στον Ολυμπιακό ένας τέτοιος παίκτης γιατί και οι φίλοι των Πειραωτών αλλά και όλων των ομάδων θέλουν να βλέπουν παίκτες που «ματώνουν» τη φανέλα.
Οπωσδήποτε το κενό παικτών όπως του Στολτίδη είναι μεγάλο γιατί έχουν μία αδιαμφισβήτη πορεία με τον Ολυμπιακό. Το μόνο που πρέπει να κάνει ο Οράσιο είναι να προσπαθεί, να παθιάζεται όπως κάνει πάντα και φυσικά να είναι υγιείς. Όλα τα άλλα είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν.
Ο Ολυμπιακός έκανε μία πολύ καλή επιλογή και θα φανεί αυτό στο πέρασμα του χρόνου. Του εύχομαι καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου γιατί το αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

FIFA NEWS