s.c

REVOLVER MAP

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

free counters

2D MAP

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΑΠΟ ΔΩ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

LIVE


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΦΙΛΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΝΕΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΓΡΑΨΩ. peiraioths@hotmail.com

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

ΣΗΡΙΑΛ ΕΓΙΝΕ ΠΙΑ

Στην τελική ευθεία


 
Στην τελική ευθεία...
H αναμονή των «αιωνίων» αναφορικά με το επαγγελματικό μέλλον του Βασίλη Σπανούλη αναμένεται να λάβει... τέλος, καθώς σήμερα έρχεται στην Αθήνα ο μάνατζέρ του, Μίσκο Ραζνιάτοβιτς, ώστε να ξεκαθαριστεί το τοπίο....

Οι διαπραγματέυσεις του ατζέντη του «Kill Bill» με τους Πειραιώτες, για την έλευση του Ντούσαν Ίβκοβιτς στην τεχνική τους ηγεσία είχαν αίσιο τέλος (σ.σ αναμένεται άμεσα η επίσημη ανακοίνωση) και κατά πάσα πιθανότητα μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα και η υπόθεση του Σπανούλη θα έχει αντίστοιχη.... κατάληξη για τον Ολυμπιακό.

Ο εκπρόσωπος του «V-Span», Μίσκο Ραζνιάτοβιτς, αναμένεται να έρθει σήμερα στην Αθήνα (σ.σ από Βελιγράδι), ώστε να γνωστοποιήσει στους διοικούντες των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού την οριστική απόφαση του πελάτη του, αναφορικά με την συνέχεια της καριέρας του.

Σε περίπτωση μη ανατροπής των μέχρι τώρα δεδομένων, ο 28χρονος διεθνής γκαρντ θα κάνει δεκτή την -καλύτερη οικονομικά- πρόταση των αδερφών Αγγελόπουλων (σ.σ 2.4 εκατ. ευρώ ετησίως), αποφασίζοντας να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

FIFA NEWS