s.c

REVOLVER MAP

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

free counters

2D MAP

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΑΠΟ ΔΩ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

LIVE


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΦΙΛΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΝΕΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΓΡΑΨΩ. peiraioths@hotmail.com

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ Ο ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ?

Κέρκυρα καλεί «Ιέρο»

 
Κέρκυρα καλεί «Ιέρο»
Στην μεταγραφική «λίστα» της Κέρκυρας βρίσκεται ο Ιεροκλής Στολτίδης, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακός και ψάχνει τον επόμενο «σταθμό» της καριέρας του. Αισιόδοξοι οι «Φαίακες» για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.
Μία «ένεση»... εμπειρίας και ποιότητας θέλει να πραγματοποιήσει η Κέρκυρα στο ρόστερ της, προκειμένου να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη και ανταγωνιστική γίνεται στην επόμενη Superleague.
Οι «Φαίακες» επιθυμούν να αποκτήσουν τον Ιεροκλή Στολτίδη, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και αναζητά τον επόμενο «σταθμό» της καριέρας του μιας και δεν θέλει να σταματήσει την ενεργό δράση την φετινή σεζόν.

Τις τελευταίες μέρες υπήρξε επαφή μεταξύ των ανθρώπων της Κέρκυρας και του Στολτίδη και πλέον στο νησί υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.
Είναι δεδομένο ότι η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή με 389 συμμετοχές στη Superleague και τα πέντε πρωταθλήματα στην καριέρα του θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα αλλά και θα «ζεστάνει» πολύ τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

FIFA NEWS