s.c

REVOLVER MAP

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

free counters

2D MAP

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΑΠΟ ΔΩ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

LIVE


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΦΙΛΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΝΕΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΓΡΑΨΩ. peiraioths@hotmail.com

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

ΜΠΗΚΕ ΣΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΚΑΙ Η ΑΕΚ

«Πρώτη» με… απόντες


Με δεδομένες της απουσίες των Νάτσο Σκόκο, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και Ράφικ Τζιμπούρ, πραγματοποιείται αυτή την ώρα στους Θρακομακεδόνες η πρώτη συγκέντρωση της ΑΕΚ εν όψει της νέας περιόδου...



Το theplayer είναι εκεί και θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις από την «πρώτη» της «ένωσης».

Πρώτοι έφτασαν στις εγκαταστάσεις το προπονητικό τιμ, με τον Ντούσαν Μπάγιεβιτς και τον Βασίλη Δημητριάδη, με τον τελευταίο να υποδέχεται έναν έναν τους παίκτες κατά την άφιξη τους. Απέναντι από την είσοδο, είχαν γραφτεί κάποια συνθήματα, ενάντια στον Σερβοέλληνα τεχνικό και υπέρ της παραμονής του Γιώργου Αλεξόπουλου, τα οποία και σβήστηκαν.

Στις 7.30 έκανε την εμφάνιση του ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ενώ προτελευταίοι έφτασαν στους Θρακομακεδόνες οι Μπλάνκο και Αραούχο. Τελευταίος όλων ο Γρηγόρης Μάκος, που έφτασε μετά και απο τον πρόεδρο. Το κλίμα φαίνεται καλό,με τα… χαμόγελα να δεσπόζουν στα πρόσωπα των παικτών.

Λίγο πριν τις οκτώ, έφτασαν και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, Σταύρος Αδαμίδης, με τον τεχνικό διευθηντή, Άρναρ Γκρέταρσον.

Αδαμίδης: «εβδομάδα μεταγραφικών εξελίξεων»

Δηλώσεις στους δημοσιογράφους έκανε ο Πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης τονίζοντας ότι θα είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά, δίνοντας έμφαση στο οικογενειακό κλίμα:

«Θα είναι μια χρονιά με αυξημένες απαιτήσεις. Χρειάζεται δουλεία, αφοσίωση και οικογενειακό κλίμα στην ομάδα. Πιστεύω ότι αυτή θα είναι μια εβδομάδα εξελίξεων στα μεταγραφικά»

theplayer

Δεν υπάρχουν σχόλια:

FIFA NEWS