s.c

REVOLVER MAP

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

free counters

2D MAP

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΑΠΟ ΔΩ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

LIVE


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΦΙΛΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΝΕΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΓΡΑΨΩ. peiraioths@hotmail.com

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.....................

Έτοιμοι για τις υπογραφές!


 
Έτοιμοι για τις υπογραφές!

Διαβάστε επίσης


Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε σήμερα την τελευταία αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στον Ολυμπιακού, κάτι που σημαίνει πως ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για να πέσουν οι υπογραφές για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου της Επιτροπής, αναφέρει: «Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου για τη δημόσια προσφορά μετοχών της εταιρείας «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» με αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου και τη διάθεση των νέων μετοχών σε παλαιούς και νέους μετόχους, χωρίς εισαγωγή των μετοχών της στο Χρηματιστήριο Αθηνών και την παροχή άδειας για τη διενέργεια της δημόσιας προσφοράς».

Έτσι λύθηκε και το τελευταίο τυπικό... εμπόδιο που κρατούσε πίσω τις υπογραφές για να πάρει στα χέρια του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Υπογραφές που δεν αποκλείεται να πέσουν και αύριο ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

FIFA NEWS