s.c

REVOLVER MAP

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

free counters

2D MAP

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΑΠΟ ΔΩ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

LIVE


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΦΙΛΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΝΕΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΓΡΑΨΩ. peiraioths@hotmail.com

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΝΕΝ

«Θα είμαι διαρκώς δίπλα σας...»

 
«Θα είμαι διαρκώς δίπλα σας...»

Διαβάστε επίσης

Ο Έβαλντ Λίνεν στην πρώτη του ουσιαστική ομιλία προς τους παίκτες του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε πως θα είναι διαρκώς δίπλα τους ενώ τους παρουσίασε τον Τάσο Μητρόπουλο.
Στην σημερινή του ομιλία προς τους παίκτες του Ολυμπιακού ο Έβαλντ Λίνεν επισήμανε: «Θέλω να έχουμε μία καλή προετοιμασία. Εγώ θα είμαι διαρκώς δίπλα σας για ότι χρειαστείτε...». Εκτός αυτού τους παρουσίασε τον Τάσο Μητρόπουλο λέγοντας πως «θέλω να σας παρουσιάσω τον κ. Μητρόπουλο, τον οποίο θα τον έχουμε από σήμερα μαζί μας. Για όσους δεν τον γνωρίζετε είναι παλιός παίκτης του Ολυμπιακού.

Επίσης σας αναφέρω πως έχουν γίνει κάποιες αλλαγές. Ο κ. Ραμντάν δεν θα είναι πια μαζί μας αλλά θα έχουμε τον κ. Μπάντοβιτς. Έτσι θα προχωρήσουμε». Σημειωτέον ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς έχει πιάσει κανονικά δουλειά στου Ρέντη ως βοηθός του κ. Λίνεν.

Τι ζήτησε ο Μητρόπουλος

Από μέρους του ο Τάσος Μητρόπουλος είπε προς τους παίκτες: «Ήρθα στην ομάδα για να βοηθήσω όσο πιο πολύ μπορώ. Όλοι θέλουμε το ίδιο και έχουμε τους ίδιους στόχους. Περιμένω να υπάρξει πειθαρχία και τάξη στην ομάδα. Να δουλεύουμε πολύ καλά και σκληρά στις προπονήσεις και να προετοιμαστούμε καλά για την νέα σεζόν».

Πέραν τούτου οι κ.κ. Λίνεν, Μητρόπουλος είχαν μία μεταξύ τους συνάντηση. Οι δύο άνδρες έκαναν την πρώτη τους γνωριμία και συζήτησαν θέματα, που έχουν να κάνουν με τον σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

FIFA NEWS