s.c

REVOLVER MAP

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

free counters

2D MAP

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΑΠΟ ΔΩ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

LIVE


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΦΙΛΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΝΕΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΓΡΑΨΩ. peiraioths@hotmail.com

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

ΝΤΙΟΓΚΟ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ

«Χωράνε στην 11άδα Ντιόγο, Μήτρογλου»


  •  
«Χωράνε στην 11άδα Ντιόγο, Μήτρογλου»

Διαβάστε επίσης

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Έβαλντ Λίνεν στις δηλώσεις του μετά τον φιλικό αγώνα της ομάδας του επισήμανε πως μπορούν να χωρέσουν στην ίδια 11αδα οι Ντιόγο, Μήτρογλου ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Μιραλάς.
Έβαλντ Λίνεν: «Ο Μιραλάς είναι ταχύτατος. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και θα μας βοηθήσει σημαντικά. Πρέπει επίσης να πω ότι οι Φετφατζίδης και Βαλεριάνος δουλεύουν πολύ σκληρά στις προπονήσεις.

Από εκεί και πέρα νομίζω πως ο Ντιόγο και ο Μήτρογλου μπορούν να παίξουν μαζί στην 11άδα. Νομίζω ότι χωράνε στο ίδιο σχήμα. Ο Ντιόγο μπορεί να παίζει πίσω από τον Μήτρογλου. Το σκέφτομαι πολύ αυτό το δίδυμο. Γιατί να μην μπορούν να παίξουν μαζί;

Αυτήν την στιγμή ο Μήτρογλου δεν είναι σε καλή φυσική κατάσταση, αλλά αν βελτιωθεί μπορεί να τα πάει ακόμα καλύτερα. Σήμερα πέτυχε πέντε γκολ και θα μπορούσε να έχει βάλει άλλα πέντε. Στην συνέχεια θα πάει καλύτερα. Όσο για τον Ντιόγο προσπαθεί να βρει τον ρυθμό του.

Όσον αφορά στο σημερινό φιλικό το οργανώσαμε για να γευθούμε την αίσθηση του ματς και όχι για να δείξουμε τις δυνάμεις μας. Τις δυνάμεις μας θα πρέπει να τις δείχνουμε στις προπονήσεις μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

FIFA NEWS