s.c

REVOLVER MAP

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

free counters

2D MAP

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΑΠΟ ΔΩ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

LIVE


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΦΙΛΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΝΕΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΓΡΑΨΩ. peiraioths@hotmail.com

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Ανδρας δολοφόνησε δύο για αγώνα του Μουντιάλ


Δύο νεαρούς σκότωσε άνδρας σε έξαλλη κατάσταση με τους οποίους λογομάχησε εξ αιτίας ενός αγώνα του Μουντιάλ στη Νότιο Αφρική, αναφέρεται σε χθεσινό δημοσίευμα στο site της εφημερίδας «Dallas Morning Star»...




Το επεισόδιο σημειώθηκε περί τις 03.00 (11.00) της Κυριακής, όταν ξέσπασε λογομαχία για ένα παιχνίδι του Μουντιάλ μεταξύ τεσσάρων ανδρών, που παρευρίσκονταν σε μία γιορτή, τονίζει ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Χεράρδο Μονρεάλ.

Ο ένας από αυτούς έφερε από το αυτοκίνητό του ένα όπλο και άρχισε να πυροβολεί, τραυματίζοντας θανάσιμα τα θύματα, ηλικίας 17 και 18 ετών, τόνισε η ίδια πηγή. Ο δράστης, που τραυματίσθηκε στην κνήμη από το ίδιο του το όπλο, συνελήφθη και νοσηλεύεται κρατούμενος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η αστυνομία δεν θέλησε να αποκαλύψει ούτε τα ονόματα, ούτε και την εθνικότητα των τεσσάρων ανδρών, ούτε και ποιο ήταν το παιχνίδι που προκάλεσε το επεισόδιο.

Share on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

FIFA NEWS