s.c

REVOLVER MAP

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

free counters

2D MAP

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΑΠΟ ΔΩ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

LIVE


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΦΙΛΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΝΕΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΓΡΑΨΩ. peiraioths@hotmail.com

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Ο ΜΟΝΤΕΣΤΟ ΣΤΟ ΘΡΥΛΟ

Μοντεστό και με τη βούλα...



Μοντεστό και με τη βούλα...
Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Γάλλος Φρανσουά Μοντεστό καθώς ανακοινώθηκε και επίσημα η συμφωνία του με τους «ερυθρόλευκους» για δύο χρόνια!

To gazzetta.gr σας είχε γράψει από χθες το βράδυ για την συμφωνία των δύο πλευρών και το δείπνο του Γάλλου αμυντικού, Φρανσουά Μοντεστό με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Σήμερα ο Μοντεστό βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και από την στιγμή που όλα είχαν πάει κατ' ευχήν υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

O έμπειρος άσος πέρασε τις απαιτούμενες εξετάσεις και πρόκειται να μεταβεί άμεσα στο Μόναχο για να ξεκινήσει προετοιμασία. Οι ετήσιες αποδοχές του θα είναι 550 χιλ. ευρώ.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Φρανσουά Ζοζέφ Μοντεστό. Ο 32χρονος Γάλλος αμυντικός υπέγραψε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ το νέο του συμβόλαιο διετούς διάρκειας». Ο Μοντεστό θα είναι ο τρίτος Γάλλος ποδοσφαιριστής που θα φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, μετά τους Κριστιάν Καρεμπέ και Ντιντιέ Ντομί.

Τι είπε ο ίδιος
Από την μεριά του ο Μοντεστό τόνισε σε δηλώσεις του: «Η υποδοχή που είχα από τον πρόεδρο και την διοίκηση του Ολυμπιακού με έκανε να αισθανθώ σαν να είμαι σπίτι μου. Αυτό με έπεισε να παίξω εδώ. Είναι μία πολύ ωραία εμπειρία για μένα».

Στην συνέχεια τόνισε αναφορικά με το αν μίλησε με τον Ντιντιέ Ντομί ή όχι: «Θέλησα να μάθω όσα πιο πολλά πράγματα γινόταν. Ρώτησα κάποιους παλιούς συμπαίκτες μου, που αγωνίζονται στην Ελλάδα.

Αντιλήφθηκα πως όσα μου μετέφεραν ήταν αλήθειες. Ενδεχομένως τα πράγματα να είναι ακόμη πιο καλά. Είδα έναν απίστευτο πρόεδρο, αθλητικές εγκαταστάσεις υψηλού ευρωπαϊκού επιπέδου και μια διοίκηση με μεγάλους στόχους και όραμα. Μία διοίκηση που θέλει να κάνει το καλύτερο δυνατό. Έτσι πείστηκα να υπογράψω». Επίσης διευκρίνισε πως αν τον ρωτήσει για τον Ολυμπιακό ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος των Πειραιωτών, Νενέ θα του μιλήσει με τα καλύτερα λόγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

FIFA NEWS