s.c

REVOLVER MAP

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

free counters

2D MAP

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΑΠΟ ΔΩ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

LIVE


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΦΙΛΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΝΕΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΓΡΑΨΩ. peiraioths@hotmail.com

Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ?

Επιστροφή Πρίντεζη;

Από Γιώργος Βροντάκης | Κυριακή, 25 Ιουλίου 2010 12:29
Bookmark and Share
Επιστροφή Πρίντεζη;

Τον Γιώργο Πρίντεζη πίσω στον Ολυμπιακό στέλνουν ισπανικά δημοσιεύματα. Η Μάλαγα, στην οποία αγωνίζεται ο παίκτης θέλει να τον αφήσει να φύγει λόγω υψηλού συμβολαίου.


Οπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «Opinion de Malaga», ο Πρίντεζης έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται να επιστρέψει στο λιμάνι. Ο προπονητής της Μάλαγα, Αϊτο δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από την παρουσία του διεθνή άσου στην ομάδα του και δεν έχει πρόβλημα να τον παραχωρήσει.
Ο Ελληνας άσος έχει ετήσιες απολαβές πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ στη Μάλαγα κάτι από το οποίο οι Ισπανοί θέλουν να απαλλαχτούν. Το θέμα είναι αν ο Ολυμπιακός όντως ενδιαφέρεται ή πρόκειται απλά για φήμες. To σίγουρο είναι πως ο παίκτης δεν έφυγε και με τον καλύτερο τρόπο από τον Πειραιά, αλλά είναι δεδομένη η επιθυμία του να ξανά φορέσει τα «ερυθρόλευκα. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

FIFA NEWS