s.c

REVOLVER MAP

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

free counters

2D MAP

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΑΠΟ ΔΩ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

LIVE


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΦΙΛΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΝΕΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΓΡΑΨΩ. peiraioths@hotmail.com

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΟΣΦΠ

Από Ελληνικό... Ολυμπιακό!

 
Από Ελληνικό... Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός αναζητά νέα στέγη μετά τη διαμάχη του με τη διοίκηση του ΣΕΦ και για αυτό το λόγο επισκέφθηκαν μέλη της διοίκησης των Πειραιωτών το κλειστό του Ελληνικού.
Ο ΚΟΡΙΟΣ Μήπως είναι ένα ωραίο τρικ για να γυρίσει καβάλα στο άλογο και με τους όρους που θέλει στο ΣΕΦ; Θα τον παρακαλάνε στο τέλος γιατί αν φύγει από εκεί, οι συνέπειες για το κράτος θα είναι μεγαλύτερες...

Ο γενικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Χρήστος Σταυρόπουλος μαζί με τον διευθυντή μάρκετινγκ, Νίκο Λεπενιώτη επισκέφθηκαν το κλειστό του Ελληνικού για να συζητήσουν με τους υπεύθυνους των Ολυμπιακών ακινήτων το ενδεχόμενο να μεταφερθεί εκεί η έδρα των «ερυθρολεύκων».
Η ανοικτή αντιπαράθεση της διοίκησης του Ολυμπιακού με τη διοίκηση του ΣΕΦ είχε σαν συνέπεια την αναζήτηση νέας στέγης. Αυτή η κίνηση είχε αφορμή τα όσα συνέβησαν και στους δυο τελικούς με τον Παναθηναϊκό, αλλά και τα γενικότερα παράπονα που έχουν οι Πειραιώτες από το ΣΕΦ.
Μετά το δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος, η διοίκηση του ΣΕΦ διέψευσε τον Ολυμπιακό που επικαλέστηκε φθορές στα αποδυτήρια που χρησιμοποίησε ο Παναθηναϊκός. Το φιτίλι είχε ανάψει και εξελίχθηκε σε… φωτιά μετά τον επεισοδιακό τέταρτο τελικό.
Εκτός των άλλων, αν προχωρήσει η συμφωνία, τότε ο Ολυμπιακός θα αποκομίσει και μεγαλύτερα χρηματικά οφέλη, παρά το γεγονός ότι το Ελληνικό έχει μικρότερη χωρητικότητα από το ΣΕΦ. Στο φαληρικό γήπεδο ο Ολυμπιακός κατέβαλλε 500.000 ευρώ ετησίως, τη στιγμή που τα Ολυμπιακά Ακίνητα συμφώνησαν πέρυσι να παραχωρήσουν το γήπεδο στην ΑΕΚ έναντι μόλις 150.000 ευρώ και το 17% από τα έσοδα των εισιτηρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

FIFA NEWS