s.c

REVOLVER MAP

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

free counters

2D MAP

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΑΠΟ ΔΩ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

LIVE


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΦΙΛΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΝΕΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΓΡΑΨΩ. peiraioths@hotmail.com

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

ΠΕΡΕΖ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΥΛΟ

Ο Ντάρκο δείχνει... Πέρεζ

Από Γιώργος Καραγιάννης | Σάββατο, 31 Ιουλίου 2010 09:21
Bookmark and Share
Ο Ντάρκο δείχνει... Πέρεζ


Η εισήγηση του Ντάρκο Κοβάσεβιτς για μεταγραφή του Ντιέγκο Πέρεζ στη θέση του αμυντικού χαφ είναι το νέο δεδομένο για τον ΟΣΦΠ. «Θέλω να έρθω», σημείωσε ο Μάρκο Πάντελιτς. Ντεμπούτο Ριέρα σήμερα με Αστέρα Τρίπολης (19:00).


Ο Ουρουγουανός 30χρονος άσος της Μονακό εξετάζεται από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για τη θέση του αμυντικού χαφ. Το «ναυάγιο» με τον Τζενάρο Γκατούζο… δεν αφήνει τον Ολυμπιακό «ξεκρέμαστο», μιας και προχωρούν αλλά και εξετάζονται διεξοδικά όλες οι περιπτώσεις που απασχολούν.
Επιλογή Ντάρκο
Ο Πέρεζ είναι επιλογή του παλαίμαχου άσου του ΟΣΦΠ, μιας και ο Σέρβος έχει πάρα πολύ καλή άποψη για τον εν λόγω ποδοσφαιριστή αλλά και την ποδοσφαιρική του αξία.
Ο Λατίνος μέσος, δεν είναι άγνωστος παίκτης στο ευρύ κοινό μιας και είχε παρουσία στο πρόσφατο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής υπερασπιζόμενος τη φανέλα της πατρίδας του, Ουρουγουάης.
Το DNA του
Γεννημένος στις 18 Μάιου του 1980 στο Μοντεβιδέο έχει ύψος 1.78, ζυγίζει 75 κιλά αλλά και μετρά 57 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.
Ο ίδιος, αγωνίζεται στη Μονακό με τη φανέλα της οποίας προσμετρά 146 συμμετοχές στο πρωτάθλημα του «Σαμπιονά» και έχει συγκομιδή δύο τερμάτων. Το συμβόλαιο του με την ομάδα του Πριγκιπάτου λήγει το καλοκαίρι του 2011. Ο Πέρεζ είναι ένας… κλασικός Ουρουγουανός παίκτης που χαρακτηρίζεται από δύναμη, σπιρτάδα και τσαγανό.
Στα ατού του είναι ότι διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο και συγκεκριμένα ιταλικό ενώ πριν από λίγο καιρό απασχόλησε και την ιταλική Μπολόνια με τους Γάλλους ωστόσο να απαντούν αρνητικά.
Ταβάνι τα 2,5 εκατ. ευρώ
Τα ΜΜΕ της Γαλλίας αναφέρουν ότι η Μονακό θέλει τον ποδοσφαιριστή όμως σε αυτό υπάρχει και εναλακτική λύση μιας και εφόσον ο ίδιος μείνει ελεύθερος σε έναν χρόνο δεν θα πουν «όχι» σε μία πιθανή πρόταση.  Η αξία του Πέρες είναι κοντά στα 4,5 εκατ. ευρώ αλλά ο Ολυμπιακός δεν θα ασχοληθεί καν με το εν λόγω ποσό.
Η υπόθεση θα «τρέξει» αν και εφόσον η Μονακό δεχθεί να μπει στη διαδικασία συζήτησης για πρόταση κοντά στα 2 με 2,5 εκατ. ευρώ.
«Θέλω να έρθω»
Η προοπτική μεταγραφής στον Ολυμπιακό δεν αφήνει αδιάφορο τον Μάρκο Πάντελιτς ο οποίος με τοποθέτηση του στην εφημερίδα «Εξέδρα» σημείωσε πως αν δεχθεί πρόταση συνεργασίας που να τον «καλύπτει» τότε θα ήθελε να έρθει στον Ολυμπιακό:
«Είμαι ελεύθερος και περιμένω μια καλή πρόταση. Εννοείται πως έρχομαι στον Ολυμπιακό. Αν ακούσω αυτά που περιμένω. Το πρόβλημα δεν ήταν μόνο η προσφορά τους σε επίπεδο χρονικής διάρκειας, αλλά γενικότερα.
Μου πρότειναν συμβόλαιο για 2+1 χρόνια και λιγότερα χρήματα από όσα πήρα πέρσι. Εγώ ζήτησα τρία ή τέσσερα χρόνια, αλλά άργησαν να μου απαντήσουν. Δεν θα περίμενα για πάντα», είπε ο 32χρονος τέως άσος του Άγιαξ.
Ντεμπούτο Ριέρα
Την πρώτη, έστω και ανεπίσημη, εμφάνιση του με τη φανέλα του ΟΣΦΠ θα κάνει σήμερα ο Άλμπερτ Ριέρα. Ο Ισπανός χαφ θα αγωνιστεί κανονικά στο σημερινό, κεκλεισμένων των θυρών, φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης (19:00) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.
Παράλληλα, όπως όλα δείχνουν το πιθανότερο σενάριο είναι να αγωνιστεί και στο παιχνίδι της Πέμπτης στο Τελ Αβίβ, κόντρα στη Μακάμπι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

FIFA NEWS