s.c

REVOLVER MAP

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

free counters

2D MAP

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΑΠΟ ΔΩ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

LIVE


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΦΙΛΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΝΕΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΓΡΑΨΩ. peiraioths@hotmail.com

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

ΑΝΤΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΞΕΚΙΝΑ

Ώρα Μαρινακη

Ώρα Μαρινάκη!

Διαβάστε επίσης

Στο Μόναχο πρόκειται να μεταβεί άμεσα ο νέος ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, για να μιλήσει από κοντά με το τεχνικό τιμ και τους παίκτες της ομάδας. Tην Κυριακή το νέο φιλικό.

Ο νέος μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης αναμένεται να βρεθεί στο Μόναχο και την Γερμανία. Εκεί θα δει από κοντά το πως πηγαίνει η προετοιμασία της ομάδας. Επίσης θα έχει μία επαφή με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου.

Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό θα γίνει από την Τετάρτη και μετά. Επίσης ότι πρόθεσή του είναι να δει το φιλικό με την Στεάουα στις 9 Ιουλίου.

Αύριο το νέο φιλικό

Στο μεταξύ ο Ολυμπιακός θα έχει αύριο το απόγευμα το δεύτερο δυνατό φιλικό του τεστ. Θα παίξει στο Γκέρετσριντ με την Σλάβια Πράγας σ' έναν αγώνα που θ' αρχίσει στις 7.30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2.

Στο φιλικό αυτό πρόκειται να πάρουν χρόνο συμμετοχής οι Ντουντού, Ντάρμπισαϊρ, Μαρέσκα ενώ τελικά αποφασίστηκε να μην αγωνιστεί ο Μέλμπεργκ. Εκτός... μάχης θα είναι οι Επστάιν, Λεντέσμα και Βάντερσον.

Διαθέσιμος θα είναι και ο Ρ. Μπράβο, παρότι έκανε το πρωί ατομικό πρόγραμμα (κυρίως για προληπτικούς λόγους). Ατομικό έκαναν και οι Λεντέσμα, Βάντερσον ενώ οι Επστάιν και Μπάμποβιτς έμειναν στο ξενοδοχείο, με τον δεύτερο να κάνει πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

FIFA NEWS