s.c

REVOLVER MAP

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

free counters

2D MAP

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΑΠΟ ΔΩ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

LIVE


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΦΙΛΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΝΕΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΓΡΑΨΩ. peiraioths@hotmail.com

Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

ΣΕ ΜΙΣΗΣΑΝ ΚΙ ΟΛΑΣ ΟΙ ΒΑΖΕΛΕΣ

«Θα νικήσω... ξανά τον ΠΑΟ!»
Από Δημήτρης Τσιριγώτης, Δημήτρης Τομαράς | Κυριακή, 11 Ιουλίου 2010 13:15
Bookmark and Share

* Μέγεθος κειμένου:
* Εκτύπωση
* Email
* 20 Σχόλια

«Θα νικήσω... ξανά τον ΠΑΟ!»
Super League
Ολυμπιακός
Διαβάστε επίσης

* Μια... σαϊτα στον Πειραιά!
* «Δεν φοβάμαι τον Γκοβού»

Oλοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του Αριέλ Ιμπαγάσα στον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας, ανακοινώθηκε από την ομάδα και δήλωσε έτοιμος να κερδίσει τίτλους με τον Ολυμπιακό, σκοράροντας κατά του Παναθηναϊκού αλλά και νικώντας τον.

Η μεταγραφή του Αριέλ Ιμπαγάσα στον Ολυμπιακό είναι γεγονός και... τυπικά, αφού ο πολύπειρος μέσος βρέθηκε στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ στην πλατεία Αλεξάνδρας και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Στην συνέχεια δήλωσε χαρούμενος για την νέα τροπή που παίρνει η καριέρα του: «Είμαι ευχαριστημένος που ήρθα εδώ. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους συμπαίκτες και τους οπαδούς της ομάδας. Έχω έρθει για να κερδίσω και ελπίζω να είναι μια καλή εμπειρία για μένα».

Όταν ρωτήθηκε για τις γνώσεις του περί... Ολυμπιακού τόνισε: «Ήξερα τους Ραούλ Μπράβο και Γκαλέτι. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο και έβλεπα πολλά παιχνίδια. Ξέρω πως δεν κερδίσαμε το πρωτάθλημα πέρυσι και φέτος θέλω να νικήσουμε τον αντίπαλό μας που είναι ο Παναθηναϊκός».

Για το αν πήρε... συστάσεις από τον Βαλβέρδε, ανέφερε: «Δεν έχω μιλήσει. Ήταν προπονητής μου και ήξερα πως πήρε το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Είναι ευκαιρία για μένα να είμαι εδώ».

Τέλος, αναφέρθηκε για δεύτερη φορά στον Παναθηναϊκό λέγοντας: «Έχω παίξει στην Ελλάδα αντίπαλος του Παναθηναϊκού και είχα βάλει και γκολ. Είναι σημαντικό για μένα να τον ξανανικήσω. Από χθες που είμαι εδώ έχω δει τους οπαδούς που είναι χαρούμενοι και ελπίζω να είμαστε όλοι στον ίδιο δρόμο για να κερδίσουμε πάλι τίτλους».

Η επίσημη ανακοίνωση

Ο παίκτης ανακοινώθηκε επίσημα από τον Ολυμπιακό στις 2.50 το μεσημέρι. Η ανακοίνωση ανέφερε: ΩΗ Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας δύο ετών».

Τελειώνει και του Ρόμενταλ

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός είναι σε διαρκείς επαφές με τους εκπροσώπους του Ντένις Ρόμενταλ. Όπως έγραψε από χθες το gazzetta.gr έχει επέλθει προφορική συμφωνία με τον Δανό διεθνή άσο και εκτός απροόπτου θα ταξιδέψει μέσα στην εβδομάδα στην Ελλάδα για να υπογράψει το νέο του 2ετές συμβόλαιο συνεργασίας. Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως μέχρι την Τρίτη θα είναι στην Αθήνα.
Μοιράσου το:

* Digg this
* Προσθήκη στο Delicious
* Προσθήκη στο Facebook
* Προσθήκη στο Windows Live
* Προσθήκη στο MySpace
* Προσθήκη στο Yahoo Buzz
* Προσθήκη στο Google Bookmarks
* Προσθήκη στο Reddit
* Προσθήκη στο Technorati
* Προσθήκη στο StumbleUpon
*

(

Δεν υπάρχουν σχόλια:

FIFA NEWS