s.c

REVOLVER MAP

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

free counters

2D MAP

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΑΠΟ ΔΩ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

LIVE


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΦΙΛΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΝΕΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΓΡΑΨΩ. peiraioths@hotmail.com

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

ΘΑ ΦΥΓΗ Ο ΑΦΑΝΑΣ?

«Θα... πολιορκηθεί ο Τσίλντρες»

Από Γιάννης Ράμμας | Σάββατο, 03 Ιουλίου 2010 16:56
Bookmark and Share
Ο Τζος Τσίλντρες εξακολουθεί να βρίσκεται ανάμεσα σε Ελλάδα κι οι 
Ηνωμένες Πολιτείες
Ο Τζος Τσίλντρες εξακολουθεί να βρίσκεται ανάμεσα σε Ελλάδα κι οι Ηνωμένες Πολιτείες
Ο ατζέντης του Τζος Τσίλντρες, Κρις Έμενς, είπε στο gazzetta.gr πως θα συνεχίσει να περιμένει μαζί με τον Αμερικανό φόργουορντ για προτάσεις από το ΝΒΑ. Νικς, Νετς και Κλίπερς δεν αποκλείεται να τους προσφέρουν αυτό που ψάχνουν.
Ο Έντριαν Γουιργιανάουσκι του Yahoo! Sports αναφέρεται στην περίπτωση του φόργουορντ του Ολυμπιακού και του δίνει πολλές πιθανότητες να πολιορκηθεί τις προσεχείς ημέρες από ομάδες όπως οι Νικς, οι Νετς, οι Κλίπερς κι όχι μόνο.

«Δε θα αργήσει ο Τζος Τσίλντρες να γίνει ένας από τους πιο "καυτούς" free agents της αγοράς. Μετά την επιλογή του να αφήσει την Ατλάντα για να αγωνιστεί δύο χρονιές στην Ελλάδα, ο Τσίλντρες είναι ένας restricted free agent (σ.σ. ελεύθερος υπό περιορισμούς) που δεν έχει πια να ανησυχεί για την ομάδα του να καλύψει κάποια προσφορά. Οι Χοκς είναι κοντά στο να επενδύσουν 119 εκατομμύρια δολάρια για έξι χρόνια στον Τζόνσον κι η αξία των σμολ φόργουορντ στην αγορά αυξάνεται με την ανανέωση του Ρούντι Γκέι στο Μέμφις» εξηγεί χαρακτηριστικά και συνεχίζει:

«Καθώς η Ατλάντα βάζει μέσα το μπλοκ των επιταγών κι οι κορυφαίοι σμολ φόργουορντ δεν αλλάζουν στην ελεύθερη αγορά, υπάρχει μία τέλεια... καταιγίδα που αρχίζει να εξελίσσεται για χάρη του Τσίλντρες. Ο Τσίλντρες, ταλαντούχος φόργουορντ στα 2.02μ., μπορεί να βρει τον εαυτό του πολιορκημένο από τους Νικς, τους Νετς, τους Κλίπερς κι ακόμη περισσότερες ομάδες. Μπορεί να ζητήσει συμβόλαιο μέχρι 7-8 εκατομμύρια δολάρια ετησίως».

O «Τσιλς» έχει δικαίωμα να ενεργοποιήσει τον όρο στο συμβόλαιό του και να επιστρέψει στο ΝΒΑ μέχρι τις 15 του μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

FIFA NEWS