s.c

REVOLVER MAP

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

free counters

2D MAP

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΑΠΟ ΔΩ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

LIVE


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΦΙΛΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΝΕΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΓΡΑΨΩ. peiraioths@hotmail.com

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ

Οι διαφωνίες έφεραν... διαζύγιο!

Από Δημήτρης Τομαράς | Δευτέρα, 05 Ιουλίου 2010 19:33
Bookmark and Share
Οι διαφωνίες έφεραν... διαζύγιο!

Ο Νενέ τα... έσπασε με τους εν Ελλάδι εκπροσώπους του, όπως γνωστοποιήθηκε επισήμως σήμερα το απόγευμα, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ο εκπρόσωπος του Νενέ στην Ελλάδα, Δημήτρης Αρβανίτης κοινοποίησε τόσο στο gazzetta.gr όσο και στα υπόλοιπα ΜΜΕ την εξής ανακοίνωση:

Κατόπιν διαφωνιών με (πρωην πια) συνεργάτες ατζέντηδες-εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή ΝΕΝΕ πάυει , η από μέρους μας εκπροσώπηση του παίκτη στην Ελλάδα. Με εμπιστοσύνη στην ενημέρωση, Αρβανίτης Δημήτριος.

Ενόχλησαν κάποιες συμπεριφορές
Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό που ενόχλησε τους εν Ελλάδι εκπρόσωπους του παίκτη της Μονακό ήταν κάποιες συμπεριφορές τόσο του ίδιου του Νενέ όσο και των ατζέντηδών του. Παράλληλα ανακύπτει πως δεν υπάρχει αλλά και δεν υπήρξε κανένα παράπονα για τον χειρισμό του Ολυμπιακού στο όλο θέμα.

Βέβαια αυτό που δεν αλλάζει είναι πώς όλα εξαρτώνται από την Μονακό. Αυτή έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην υπόθεση αυτή...
Μοιράσου το




 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

FIFA NEWS