s.c

REVOLVER MAP

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

free counters

2D MAP

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΑΠΟ ΔΩ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

LIVE


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΦΙΛΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΝΕΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΓΡΑΨΩ. peiraioths@hotmail.com

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ.Ο ΟΣΦΠ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

«Ο Ολυμπιακός προχωράει μπροστά»

Από Δημήτρης Τομαράς | Τρίτη, 06 Ιουλίου 2010 15:40
Bookmark and Share
«Ο Ολυμπιακός προχωράει μπροστά»

Ο Πέτρος Κόκκαλης μίλησε στο gazzetta.gr, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να προχωρήσει μπροστά, ενώ ανέφερε ότι ο νέος ιδιοκτήτης των «ερυθρόλευκων», Βαγγέλης Μαρινάκης «ξεχειλίζει» από διάθεση και ικανότητα, ώστε να βοήθησει τον σύλλογο.

Στο gazzetta.gr μίλησε ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Πέτρος Κόκκαλης, ο οποίος τόνισε ότι η νέα διοίκηση θα κάνει τα πάντα για το καλό του Ολυμπιακού, ενώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει όλη την διάθεση για νέες επιτυχίες.

«Είμαστε πολύ αισιόδοξοι για την συνέχεια. Ο κύριος Μαρινάκης έχει και τις ικανότητες και την διάθεση να βοηθήσει τον Ολυμπιακό και ελπίζουμε και ευχόμαστε να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Πιστεύω ότι μπορεί να οδηγήσει τον σύλλογο ψηλά», επισήμανε αρχικά ενώ για την αποχώρηση του Σωκράτη Κόκκαλη τόνισε: «Τα πράγματα προχωράνε μπροστά και στην ζωή και στο ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός είναι ένα μεγάλο σωματείο. Πάμε μπροστά».

Δηλώσεις στο gazzetta.gr έκανε και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Γιάννης Συγγελίδης, ο οποίος τόνισε:

«Πιστεύω ότι από σήμερα υπάρχει μία νέα εποχή για τον Ολυμπιακό. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι γεννημένος Ολυμπιακός και θεωρώ ότι θ' ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του. Θα έχει δίπλα του όλους εμάς.

Θα πρέπει βέβαια να έχει κυρίως την έμπρακτη συμπαράσταση του κόσμου. Όλοι θα είμαστε μαζί για να οδηγήσουμε τον Ολυμπιακό σε νέες μεγάλες επιτυχίες».

Για τον Σωκράτη Κόκκαλη ανέφερε: «Το κενό του κ. Κόκκαλη θα το καλύψει ο κ. Μαρινάκης. Αυτήν την στιγμή ο κ. Μαρινάκης τους θέλει όλους δίπλα του».



(11) Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

FIFA NEWS