s.c

REVOLVER MAP

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

free counters

2D MAP

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΑΠΟ ΔΩ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

LIVE


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΦΙΛΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΝΕΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΓΡΑΨΩ. peiraioths@hotmail.com

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

ΟΥΣΤ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΑΝΑΤΖΕΡ

Απειλεί με προσφυγή ο Βούκσεβιτς

 
Απειλεί με προσφυγή ο Βούκσεβιτς
Θεούς και δαίμονες απειλεί ο μάνατζερ του Σιμόν Βούκσεβιτς, Ζόραν Στογιαντίνοβιτς, που κάνει σκέψεις ακόμη και για προσφυγή σε βάρος του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» πάντως θεωρούν πως δεν θα έχει τύχη μία τέτοια ενέργεια ενώ διαψεύδουν τους σημερινούς ισχυρισμούς του αντζέντη.
Την προσφυγή στην ΦΙΦΑ σε βάρος του Ολυμπιακού εξετάζει ως ενδεχόμενο ο μάνατζερ του Σιμόν Βούκσεβιτς, Ζόραν Στογιαντίνοβιτς, αφού, όπως υποστηρίζει, αθετήθηκε μία έγγραφη συμφωνία που έφερε τις υπογραφές τριών πλευρών: του πειραϊκού συλλόγου, της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας που θα παραχωρούσε δανεικό τον Μαυροβούνιο διεθνή και του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Από την μεριά του Ολυμπιακός διαψεύδει κατηγορηματικά ότι υπήρξε μία τέτοια έγγραφη συμφωνία ενώ παράλληλα τονίζει πως ακόμη και αν γίνει η σχετική προσφυγή δεν θα φέρει δυσάρεστο αποτέλεσμα στο λιμάνι... Πιο συγκεκριμένα σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας www.abola.pt, που αποτελεί τον δικτυακό τόπο της αθλητικής εφημερίδας A Βola έβγαλε στην επιφάνεια το θέμα αυτό αλλά και τις δηλώσεις του εν λόγω μάνατζερ.

«Τα έγγραφα υπογράφηκαν από τα τρία μέρη: τη Σπόρτινγκ, τον παίκτη και τον Ολυμπιακό. Οι Έλληνες πρόσβαλαν τη συμφωνία, επομένως αυτό θα δικαιολογούσε το να απευθυνθούμε στη FIFA. Η Σπόρτινγκ, από την πλευρά της, δεν νομίζω πάντως ότι θα ήθελε να αντιπαρατεθεί με έναν άλλο σύλλογο» δήλωσε ο Στογιαντίνοβιτς.

Δεδομένου ότι ο Βούκσεβιτς είναι εκτός πλάνων της Σπόρτινγκ ο ατζέντης του επισήμανε πως «ο Σιμόν ήταν ευτυχής, είχε ξεκαθαρισμένα τα πράγματα και ήθελε να αποδείξει την αξία του. Τώρα, εξαιτίας της τοποθέτησης των Ελλήνων, όλοι θα σκεφτούν ότι ήταν ο ποδοσφαιριστής που φέρθηκε άσχημα. Ε, λοιπόν, δεν ήταν». Ο Βούκσεβιτς θα ξεκινήσει προπονήσεις στην ακαδημία της Σπόρτινγκ, αναμένοντας κάποια νέα πρόταση.

Έχει προταθεί ο Κάλστρομ αλλά μέχρι εκεί...
Σχετικά με την υπόθεση του Κιμ Κάλστρομ στον Ολυμπιακό ανέφεραν σήμερα πως ο παίκτης τους έχει προταθεί αλλά ότι προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι το ουσιαστικό. Πάντως δεν είναι μία περίπτωση που τον αφήνει αδιάφορο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

FIFA NEWS