s.c

REVOLVER MAP

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

free counters

2D MAP

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΑΠΟ ΔΩ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

LIVE


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΦΙΛΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΝΕΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΓΡΑΨΩ. peiraioths@hotmail.com

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΡΟΜΑ ΣΤΗ ΝΕΤ.ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ?

Ολυμπιακός-Ρόμα στη ΝΕΤ


 
Ολυμπιακός-Ρόμα στη ΝΕΤ!


Η ΝΕΤ θα είναι αυτή που θα μεταδώσει το μεγάλο φιλικό του Ολυμπιακού κόντρα στη Ρόμα που θα γίνει στις 13 Αυγούστου στο Καραϊσκάκη. Θα είναι το πρώτο φιλικό των «ερυθρολεύκων» που θα μεταδώσει το φετινό καλοκαίρι η δημόσια τηλεόραση και αυτό θα γίνει βάση της τηλεοπτικής σύμβασης με την ΠΑΕ Ολυμπιακός.


Το ερώτημα που τίθεται είναι ποιος θα κάνει την περιγραφή του αγώνα για λογαριασμό της ΕΡΤ, με δεδομένο ότι (όπως έχουν τώρα τα πράγματα και το τονίζουμε αυτό) συμβασιούχοι δεν θα υπάρχουν απ’ την ερχόμενη Κυριακή. Θυμίζουμε ότι μέχρι και την τελευταία σεζόν, τις περιγραφές των αγώνων του Ολυμπιακού έκαναν για την ΕΡΤ, εκ περιτροπής, οι Στέφανος Δημητριάδης, Ηλίας Βλάχος, Γιάννης Λιαλιάτσης.
Κρίσιμες μέρες για Μακάμπι-Ολυμπιακός και Γιανγκελόνια-Άρης
Ίσως και μέσα στη μέρα να υπάρξουν εξελίξεις γύρω απ’ τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εκτός έδρας αγώνων του Ολυμπιακού και του Άρη (με Μακάμπι και Γιανγκελόνια αντίστοιχα). Τα τηλεοπτικά δικαιώματα αμφότερων των αγώνων τα έχει η Sport Five και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα τα πάρει «πακέτο» η Nova.
Η παρουσίαση της «Μουντομπασκετούπολης»
Χθες, το gazzetta.gr είχε το αναλυτικό τηλεοπτικό πρόγραμμα του Μουντομπάσκετ απ’ την ΕΤ1 και τη ΝΕΤ. Ωστόσο, το ερώτημα που μένει αναπάντητο για την ώρα είναι ποιοι θα είναι η παρουσιαστές της εκπομπής που θα βγαίνει στην ΕΤ1 και αναφερόμαστε στην «Μουντομπασκετούπολη». Την παρουσίαση έκανε, σε τέτοιες περιπτώσεις, ο Παναγιώτης Περπερίδης, αλλά ο συνάδελφος για την ώρα είναι εκτός ΕΡΤ, καθώς η σύμβαση του με την δημόσια τηλεόραση έληξε στις 30/6. Άρα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

FIFA NEWS