s.c

REVOLVER MAP

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

free counters

2D MAP

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΑΠΟ ΔΩ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

LIVE


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΦΙΛΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΝΕΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΓΡΑΨΩ. peiraioths@hotmail.com

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Πολυμετοχικό ξεκατίνιασμα στα ερτζιανά!

Από Gazzetta Team | Δευτέρα, 05 Ιουλίου 2010 16:43
Bookmark and Share
Πολυμετοχικό ξεκατίνιασμα στα ερτζιανά!
Νέο τρόπο ξεκατινιάσματος εφηύραν σήμερα Βγενόπουλος, Τζίγκερ και Πατέρας. Μετά τις δημόσιες ανακοινώσεις και τα «μαχαιρώματα» μέσω Τύπου βγήκαν στο ράδιο απαντώντας ο ένας στον άλλον και προσπαθώντας να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Διαβάστε εδώ όλες τις τοποθετήσεις!


Σε πλήρη αντιδιαστολή με το αγωνιστικό τμήμα αλλά και το πανηγυρικό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του κόσμου με τη μεταγραφή του Σίντνεϊ Γκοβού, οι τρεις μεγαλομέτοχοι του Παναθηναϊκού επιδόθηκαν σήμερα σε έναν άτυπο διαγωνισμό για την μεγαλύτερη επικοινωνιακή νίκη.
Ο καθένας μπορεί να θεωρεί όποιον θέλει νικητή. Το μόνο βέβαιο είναι ότι χαμένος βγήκε ο σύλλογος τις τύχες του οποίου κρατούν στα χέρια τους.
Ο κόσμος παρακολούθησε με έκδηλο ενδιαφέρον το 70λεπτο ξέσπασμα του Ανδρέα Βγενόπουλου, το πρωτοφανές ραδιοφωνικό διάγγελμα του Τζίγκερ αλλά και τις τοποθετήσεις του Πατέρα και έβγαλε τα συμπεράσματά του.
Στα σχετικά λινκ μπορείτε να διαβάσετε και τις τρεις παρεμβάσεις των μεγαλομετόχων του Παναθηναϊκού στον Novasports Fm 94,6, καθώς και την απάντηση του δημοσιογράφου Κώστα Γκόντζου μετά τους επί προσωπικού χαρακτηρισμούς του Νικόλα Πατέρα.
Μοιράσου το:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

FIFA NEWS