s.c

REVOLVER MAP

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

free counters

2D MAP

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΑΠΟ ΔΩ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

LIVE


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΦΙΛΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΝΕΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΓΡΑΨΩ. peiraioths@hotmail.com

Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

ΓΚΑΤΟΥΖΟ ΜΙΛΑΝ ΚΑΙ ΟΣΦΠ

Στο «χέρι» της Μίλαν!

Από Γιώργος Καραγιάννης | Κυριακή, 25 Ιουλίου 2010 09:23
Bookmark and Share
Στο «χέρι» της Μίλαν!

Ο Τζενάρο Γκατούζο είναι το πρώτο όνομα στη λίστα του Ολυμπιακού τη δεδομένη στιγμή. Κλειδί στην έκβαση της υπόθεσης η συμφωνία παίκτη-Μίλαν. Έτοιμος για Πειραιά ο Παπάζογλου.

Μπορεί τις τελευταίες δύο ημέρες στον Ολυμπιακό, να μην… κινείται φύλλο αναφορικά με την υπόθεση του Τζενάρο Γκατούζο στην ομάδα του Πειραιά, ωστόσο τα πράγματα είναι ευθύς εξαρχής  δεδομένα για τον παίκτη. Το γεγονός και το ενδεχόμενο Ιταλός άσος να αγωνιστεί στους Πειραιώτες τη νέα σεζόν, εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από την Μίλαν.
Πόκερ με Μίλαν
Ο 33χρονος μέσος έχει εκφράσει την επιθυμία του να μειώσει τις απαιτήσεις του στο ποσό των  1,7 εκατ. ευρώ το χρόνο, αλλά με τον όρο πως θα εισπράξει από τη Μίλαν 2 εκατ. ευρώ ως αποζημίωση για τα τελευταία δύο χρόνια του συμβολαίου του με την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.
Συγχρόνως, οι Ιταλοί δεν εμφανίζονται διατεθειμένοι να ικανοποιήσουν την επιθυμία του παίκτη, και αξιώνουν το ποσό των 2 εκατ. ευρώ για να τον αποδεσμεύσουν από τις τάξεις της ομάδας των «ροσονέρι».
Η εβδομάδα, που ξεκινά από αύριο είναι πολύ σημαντική για την εξέλιξη της υπόθεση στο σίριαλ, Γκατούζο-Ολυμπιακού, καθώς την Τρίτη ο πρόεδρος της χώρας αλλά και της Μίλαν Σίλβιο Μπερλουσκόνι θα έχει συνάντηση στο γραφείο του με τον παίκτη.
Είναι δεδομένο πως αν ο ισχυρός άνδρας του ιταλικού συλλόγου θέλει να παραμείνει ο Γκατούζο στην ομάδα, τότε θα κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει και θα ικανοποιήσει τη κάθε του επιθυμία.
Έντονη παρακολούθηση
Η πρόταση του Ολυμπιακού είναι δεδομένη για τον παίκτη. Επίσης η επιθυμία ένταξης του Γκατούζο στο ρόστερ είναι και αυτή δεδομένη αντίστοιχα. Οι Πειραιώτες έχουν ενημερώσει τους ατζέντηδες του ποδοσφαιριστή ότι εκτός από το 1 εκατ. ευρώ ως αρχική πρόταση προτίθενται να προσφέρουν και το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ για συμβόλαιο δύο συν ένα χρόνων για τον 33χρονο ποδοσφαιριστή.
Ο Γκατούζο… δεν ψήνεται σε αυτή τη προοπτική και με τη σειρά του, θέλει τριετές κλειστό συμβόλαιο και 1,7 εκατ. ευρώ ανά χρόνο από την ομάδα του Ολυμπιακού. Η ικανοποίηση της επιθυμίας του είναι δεδομένο ότι χρίζει «φαβορί» τους Πειραιώτες σε περίπτωση που αυτός απόχωρήσει τελικά από το Σαν Σίρο.
Τελειώνει του Παπάζογλου
Μία ανάσα από την απόκτηση του Τάσου Παπάζογλου βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» προσφέρουν 480.000 ευρώ στον Πανσερραικό συν τον Άρη Σοιλέδη ως αντάλλαγμα με τη μορφή δανεισμού, για τον  Έλληνα αμυντικό, ενώ ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να μετακομίσει στις Σέρρες και ο Βάντερσον.
Καρέ πρεμιέρας
Την πρώτη τους εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού θα κάνουν οι Αριέλ Ιμπαγάσα και Ντένις Ρόμενταλ, στο σημερινό φιλικό με τον Εργοτέλη στον Ρέντη. Παράλληλα, μέρος θα πάρουν και οι Βασίλης Τοροσίδης και Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

FIFA NEWS