s.c

REVOLVER MAP

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

free counters

2D MAP

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΑΠΟ ΔΩ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

LIVE


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΦΙΛΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΝΕΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΓΡΑΨΩ. peiraioths@hotmail.com

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ

Ιδρώτας και αίμα για την Αργεντινή

Από Θοδωρής Βασίλης | Σάββατο, 03 Ιουλίου 2010 19:33
Bookmark and Share
Ιδρώτας και αίμα για την Αργεντινή
Δεν είχαν καν το κουράγιο για κριτική στην Αργεντινή με τα ΜΜΕ της χώρας να στέκονται μόνο στον αποκλεισμό τονίζοντας ότι τώρα η ήττα ήρθε με χειρότερο τρόπο σε σχέση με αυτή πριν τέσσερα χρόνια.
Ole: «Ιδρώτας και δάκρυα»

Η Αργεντινή συγκρούστηκε με την γερμανική μηχανή και αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου όπως συνέβη και τέσσερα χρόνια πριν. Αυτή την φορά όμως τα πράγματα ήταν άσχημα. Ο Μίλερ άνοιξε το σκορ στο 2ο λεπτό ο Ντιέγκο δεν βρήκε απαντήσεις και ο Κλόζε κλείδωσε το ματς. 

lanacion: «Η Γερμανία ξεγύμνωσε τους αποτυχημένους της Αργεντινής και την άφησε εκτός Κυπέλλου»

Η Γερμανία συνέτριψε με 4-0 με τα γκολ των Μίλερ, Κλόζε (2), Φρίντριχ και βρίσκεται στα ημιτελικά. Η Εθνική δεν μπόρεσε ποτέ να αλλάξει την μοίρα του αγώνα και πλέον έχουν περάσει 20 ολόκληρα χρόνια από την τελευταία της παρουσία σε ημιτελικά.

infobae: «Η Αργεντινή είχε ένα δύσκολο Μουντιάλ και συνετρίβη από μία καταστροφική Γερμανία

Η Γερμανία κέρδισε με 4-0 με τα γκολ των Μίλερ, Κλόζε (2), και Φρίντριχ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου όπου θα περιμένει μία εκ των Ισπανία η Παραγουάη. Η εθνικής δεν μπόρεσε ποτέ να μπει στο παιχνίδι και δεν κατάφερε να πάρει εκδίκηση για την ήττα πριν από τέσσερα χρόνια

terra: «Η Γερμανία έστειλε σπίτι της την Αργεντινή με εντυπωσιακή παράσταση»

Η εθνική Αργεντινής έπεσε στα προημιτελικά από την Γερμανία με 4-0 η οποία προκρίθηκε στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

FIFA NEWS