s.c

REVOLVER MAP

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

free counters

2D MAP

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΑΠΟ ΔΩ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

LIVE


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΦΙΛΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΝΕΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΓΡΑΨΩ. peiraioths@hotmail.com

Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΕΛΟΣ

Μια... σαϊτα στον Πειραιά!

Από Δημήτρης Τσιριγώτης | Κυριακή, 11 Ιουλίου 2010 11:50
Μια... σαϊτα στον Πειραιά!
Ο Ντένις Ρόμενταλ βρίσκεται κοντά στην μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και το gazzetta.gr ακτινογραφεί το προφίλ του πολύπειρου Σκανδιναβού, ο οποίος θα προσπαθήσει να καλύψει το κενό του Λουτσιάνο Γκαλέτι στην δεξιά «πτέρυγα» των «ερυθρόλευκων».

Η φράση που λέει «κάτι που είναι να γίνει, θα... γίνει» ταιριάζει «γάντι» στην περίπτωση του Ντένις Ρόμενταλ και του Ολυμπιακού, αφού ο Δανός εξτρέμ για κάτι... παραπάνω από 5 καλοκαιρινές μεταγραφικές περιόδους ήταν υποψήφιος στόχος του Ολυμπιακού είτε για να καλύψει την δεξιά «πτέρυγα» της μεσαίας γραμμής των «ερυθρόλευκων», είτε ως μία πολύ καλή λύση για την αριστερή πλευρά της ομάδας.
Τελικά αυτό που φαινόταν προδιαγεγραμμένο θα συμβεί τον Ιούλιο του 2010, αφού ο Σκανδιναβός άσος πιάνει... Λιμάνι όπως όλα δείχνουν και η αποστολή του φαντάζει ιδιαίτερα δύσκολη μιας και πρέπει να αντικαταστήσει τον Λουτσιάνο Γκαλέτι στην δεξιά πλευρά της ομάδας αλλά και στις... καρδιές των «ερυθρόλευκων» φιλάθλων.

Το gazzetta.gr παρουσιάζει τον διεθνή Δανό, ο οποίος αποτελεί σταθερή αξία στην εθνική ομάδα της χώρας του σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις από το 2002 και καλείται να γίνει ένας εκ των ηγετών του φετινού Ολυμπιακού.

Τα κάνει όλα και... συμφέρει

Ο ταχύτατος Ντένις Ρόμενταλ αποτελεί ένα «πολυεργαλείο» στον χώρο της μεσαίας γραμμής, αφού αγωνίζεται τόσο στην δεξιά πλευρά του γηπέδου αλλά και με ευκολία μπορεί να ανταπεξέλθει στην ανάθεση καθηκόντων από την αριστερή «πτέρυγα» μιας και χρησιμοποιεί με ευκολία και τα δύο του πόδια, ενώ φημίζεται για τις... συστημένες σέντρες του πάνω στην επιτάχυνση του.
Κατά καιρούς αγωνίστηκε και ως επιτελικός μέσος πίσω από τους επιθετικούς και το σημαντικό είναι ότι δεν τα πήγε καθόλου άσχημα.

Αν σε όλα αυτά βάλουμε και τον σκανδιναβικό... επαγγελματισμό που τον συνοδεύει, τότε είναι μία εξαιρετική περίπτωση για οποιοδήποτε σύλλογο.

Από μικρός φαινόταν...
Ο γεννημένος στις 22 Ιουλίου του 1978, Ρόμενταλ ξεκίνησε την καριέρα του σε νεαρή ηλικία με την δανέζικη Λίνγκμπι αλλά εκεί έκατσε μόνο για δύο χρόνια, αφού οι σκάουτερς της Αϊντχόβεν που τον παρακολούθησαν τότε, διέκριναν ότι είναι φτιαγμένος για άλλες... πολιτείες και δη τις ολλανδικές, έτσι η μεταγραφή του στην PSV πραγματοποιήθηκε λίγους μήνες μετά.

Στον ολλανδικό σύλλογο αγωνίστηκε για 8 χρόνια με μοναδικό ενδιάμεσο «σταθμό» την Βάλβάικ, όπου πήγε ως δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.
Με την PSV πραγματοποίησε 161 εμφανίσεις και πέτυχε 29 γκολ, ενώ στο ενεργητικό του κατέγραψε δεκάδες ασίστ, το σήμα... κατατεθέν που τον χαρακτηρίζει άλλωστε.

Μεγάλα ματς στην Αγγλία!
Τα πολύ καλά παιχνίδια που έκανε με την Αϊντχόβεν του εξασφάλισαν την μεταγραφή του στην Πρέμιερ Λιγκ και συγκεκριμένα στην Τσάρλτον, όπου αγωνίστηκε από το 2004 μέχρι το 2007, σημειώνοντας 75 εμφανίσεις και 4 γκολ αλλά και εκεί κέρδισε τις εντυπώσεις για τον επαγγελματισμό του και τις φοβερές ασίστ που... σέρβιρε προς τους εκάστοτε συμπαίκτες, κάτι που είχε κάνει ακόμα και τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να μιλήσει με πολύ κολακευτικά λόγια για την αξία του.

Επιστροφή στην Ολλανδία

Μετά από 3 γεμάτες σεζόν με τον αγγλικό σύλλογο, ήρθε ο Άγιαξ που του πρότεινε συμβόλαιο, το οποίο δέχθηκε μετά από ασφυκτικές πιέσεις της συζύγου του μιας και εκείνη ήθελε να επιστρέψουν στην Ολλανδία.

Στον «Αίαντα» πραγματοποίησε πολύ καλή πρώτη χρονιά αλλά μετά κάπου... χάθηκε.
Την σεζόν 2007-2008 παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Μπρέντα, ενώ πέρυσι είχε μία αρκετά καλή σεζόν με 28 εμφανίσεις και 6 γκολ με την φανέλα του Άγιαξ, όπου επέστρεψε.

Κεφάλαιο «Δανία»

Το εθνικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Δανίας αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για τον 32χρονο άσο, αφού σε όποια διοργάνωση κι αν αγωνίστηκε με την χώρα του ήταν εκ των ηγετών και πάντα ξεχώριζε με το εθνόσημο.
Αγώνιστηκε στο Μουντιάλ του 2002 και το Euro του 2004, ενώ και φέτος πρόλαβε να πραγματοποιήσει μία ποδοσφαιρική... παράσταση στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, όπου με ένα δικό του γκολ και μία ασίστ προς τον Μπέντνερ η Δανία κέρδισε το Καμερούν με 2-1.
Ο Σκανδιναβός άσος έχει συνολικά 99 εμφανίσεις και 17 γκολ με την Δανία και αποτελεί πάντα βασική επιλογή του εκάστοτε ομοσπονδιακού τεχνικού της χώρας.

Δείτε τα βίντεο με αποσπάσματα από την καριέρα του Ρόμενταλ

Σχετικά video





(17) Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

FIFA NEWS