s.c

REVOLVER MAP

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

free counters

2D MAP

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΑΠΟ ΔΩ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

LIVE


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΦΙΛΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΝΕΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΓΡΑΨΩ. peiraioths@hotmail.com

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

Αποχαιρέτισε τους «απίστευτους»!

Από Gazzetta Team | Τρίτη, 27 Ιουλίου 2010 00:04
Bookmark and Share
Αποχαιρέτισε τους «απίστευτους»!
Ο Άλμπερτ Ριέρα αποχαιρέτισε τους οπαδούς της Λίβερπουλ ευχαριστώντας «για την ευκαιρία που είχα να παίξω σε ένα φανταστικό κλαμπ, είστε απίστευτοι» και ευχήθηκε τα καλύτερα για το μέλλον των «κόκκινων»!

«Αγαπητοί φίλοι της Λίβερπουλ

Θα ήθελα να πω αντίο και ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δόθηκε να παίξω σ' ένα φανταστικό κλαμπ. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την υποστήριξη, Είστε απίστευτοι. Θέλω επίσης να πω ένα ευχαριστώ στο επιτελείο και στους συμπαίκτες μου.

Θέλω να ευχηθώ στην ομάδα τα καλύτερα για τη νέα σεζόν. Βλέπω πολλές αλλαγές και είναι σαν να έχει μπει φρέσκος αέρας στον σύλλογο. Νομίζω πως η ομάδα θα έχει ένα πολύ θετικό μέλλον.

Θέλω οι φίλαθλοι να με θυμούνται ως ένα παίκτη που προσπάθησε να δώσει τα πάντα. Την πρώτη μου χρονιά είχα μια από τις καλύτερές μου σεζόν και φτάσαμε κοντά στο να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Την τελευταία σεζόν, όλοι θα ήθελαν να την ξεχάσουν, όμως αυτό είναι κάτι που συμβαίνει σε πολλές ομάδες. Στο ποδόσφαιρο το σημαντικό είναι να κοιτάς μπροστά και να ξεχνάς το παρελθόν.

Ένιωσα πως ήρθε η στιγμή για μια αλλαγή και κοιτάω μπροστά τώρα, για τις νέες προκλήσεις που έρχονται.

Με τις καλύτερες ευχές
Άλμπερτ Ριέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

FIFA NEWS