s.c

REVOLVER MAP

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

free counters

2D MAP

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΑΠΟ ΔΩ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

LIVE


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΦΙΛΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΝΕΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΓΡΑΨΩ. peiraioths@hotmail.com

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

ΑΠΟΘΕΩΘΗΚΕ Ο ΓΚΟΒΟΥ

Ήρθε και αποθεώθηκε ο Γκοβού

 
Ο Νίκος Αθανασίου υποδέχθηκε για το gazzetta.gr τον Σίντνεϊ 
Γκοβού
Ο Νίκος Αθανασίου υποδέχθηκε για το gazzetta.gr τον Σίντνεϊ Γκοβού
Την αποθέωση από 300 και πλέον φίλους του Παναθηναϊκού γνώρισε στο αεροδρόμιο ο Σίντνεϊ Γκοβού. «Χαρούμενος που θα ξαναπαίξω με τον Σισέ» δήλωσε ο Γάλλος σούπερ σταρ, που έφτασε στις 23:20 στην Ελλάδα. Το gazzetta.gr ήταν εκεί.
Μετά την περσινή απόκτηση του Τζιμπρίλ Σισέ η Γαλλική παροικία στην Παιανία αποκτά ένα ακόμα σημαντικός μέλος. Φυσικά αναφερόμαστε στον Σίντνεϊ Γκοβού. Ο πρώην επιθετικός της Λιόν έφτασε σήμερα στην Ελλάδα, προκειμένου αύριο να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές επισκέψεις και να υπογράψει συμβόλαιο με τους «πράσινους». Το gazzetta.gr ήταν στην υποδοχή του Γάλλου σούπερ σταρ.

Αποθέωση…

Τον Γάλλο σούπερ σταρ υποδέχτηκαν περισσότεροι από 200 οπαδοί του «τριφυλλιού», δείχνοντάς του με το καλημέρα την αγάπη τους. Τα συνθήματα έδιναν και έπαιρναν και με το που εμφανίστηκε ο Γκοβού από την πλαϊνί έξοδο και συγκεκριμένα στις 23:20 έγινε πραγματικά χαμός. Τα καπνογόνα άναβαν το ένα μετά το άλλο, δημιουργώντας μία εξαιρετικά θερμή ατμόσφαιρα. Από την πλευρά του το νέο απόκτημα των πρωταθλητών έδειξε να το ευχαριστιέται με την ψυχή του. Φορώντας ένα τζιν, με άσπρο πουκάμισο και μαύρη γραβάτα, ενώ στην αρχή έδειξε άνετος, στην συνέχεια παρασύρθηκε από την… τρέλα του κόσμου και το διασκέδασε με την ψυχή του.

«Πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Παναθηναϊκό»

Στις πρώτες του δηλώσεις, που έγιναν με πολύ κόπο, καθώς ο Γκοβού είχε πνιγεί στις αγκαλιές των οπαδών, ο Γάλλος τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε έναν μεγάλο Ευρωπαϊκό σύλλογο όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σισέ είναι πολύ καλός μου φίλος και είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξουμε μαζί».

Αποθέωση και στο τζιπ

Μετά το τέλος των δηλώσεων, ο Γκοβού προσπάθησε να μπει στο τσιπ για να αποχωρήσει, όμως και πάλι ο κόσμος δεν τον άφηνε να κάνει βήμα με τις εκδηλώσεις λατρείας να είναι συνεχείς. Όπως αναφέραμε ο ίδιος έδειχνε να το ευχαριστιέται με την ψυχή του και μάλιστα ακόμα και όταν μπήκε στο τζιπ που τον περίμενε, πριν φύγει άνοιξε το παράθυρο χαιρέτησε τον κόσμο και έγινε σεισμός στο «Ελ. Βενιζέλος».

11:20 Ο Γκοβού έκανε την εμφάνισή του, γνωρίζοντας την αποθέωση. Οι περισσότεροι από 300 οπαδοί του «τριφυλλιού» δεν σταμάτησαν να φωνάζουν το όνομά του, ενώ ο ίδιος έδειχνε να χαίρεται με την ψυχή τους την θερμή υποδοχή. «Οεε, οεεε, οε, Γκοβού, Σισέ», ήταν ένα από τα συνθήματα που ακούστηκαν.

11:19 Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έδειξε για ακόμα μία φορά την αγάπη του για τον πρώην πλέον πρόεδρο της ομάδας τον Νικόλα Πατέρα, καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που ακούστηκαν συνθήματα υπέρ του.

11:15 Το αεροπλάνο με τον Σίντνεϊ Γκοβού έχει προσγειωθεί και ο κόσμος που ξεπέρασε τους 300 αρχίζει τα πρώτα συνθήματα. Φυσικά την τιμητική του είχε ο Γάλλος παίκτης που αμέσως του έβγαλαν δικό του σύνθημα που είχε να κάνει με σεξουαλική πράξη και είχε την ρήμα Γκοβού-Συγγρού...

Η ώρα που ο Σίντνεϊ Γκοβού θα βρεθεί στην χώρα μας πλησιάζει. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού θα βρίσκεται στο «Ελ. Βενιζέλος» στις 23:00. Το gazzetta.gr είναι στο αεροδρόμιο και σας μεταφέρει την άφιξη του σούπερ σταρ.

Πάνω από μισή ώρα πριν την προγραμματισμένη έλευση του Γκοβού και στο αεροδρόμιο βρίσκονται περισσότεροι από 50 φίλοι του Παναθηναϊκού. Αριθμός που θα ήταν σαφώς μεγαλύτερος αν βοηθούσε τόσο η μέρα, όσο και η ώρα. Πάντως, ο αριθμός συνεχώς αυξάνεται. Λίγα λεπτά πριν ο πρώην παίκτης της Λιόν φτάσει, ο αριθμός των οπαδών του «τριφυλλιού» ξεπέρασε τους 100.

Στο «Ελ. Βενιζέλος» βρίσκεται από νωρίς ο Α' Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Γόντικας, μαζί με τον γενικό διευθυντή, Φάνη Βουτσαρά. Ευχάριστα τα νέα για όλους όσοι έχουν έρθει να υποδεχθούν τον Γκοβού, καθώς δεν θα έχει καθυστέρηση η πτήση της Imberia ΙΒ3882 κι ο Γάλλος θα είναι κανονικά στην ώρα του στην Ελλάδα. Όπως πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, τα μέτρα ασφαλείας είναι λίγο αυξημένα, χωρίς φυσικά να υπάρχουν φόβοι για κάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

FIFA NEWS