s.c

REVOLVER MAP

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

free counters

2D MAP

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΑΠΟ ΔΩ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

LIVE


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΦΙΛΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΝΕΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΓΡΑΨΩ. peiraioths@hotmail.com

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Ο ΝΤΟΜΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Ατρόμητος για Ντομί

 
Ο Ντιντιέ Ντομί απασχολεί τον Ατρόμητο Αθηνών
Ο Ντιντιέ Ντομί απασχολεί τον Ατρόμητο Αθηνών
Την περίπτωση του Ντιντιέ Ντομί βλέπει με πολύ καλό μάτι ο Γιώργος Δώνης για τον Ατρόμητο και οι άνθρωποι της ομάδας του Περιστερίου έχουν ήδη προσεγγίσει επίσημα τον Γάλλο αμυντικό.
Ο επί τετραετίας ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έμεινε ελεύθερος από τους Πειραιώτες και τυπικά πριν από τρεις μέρες και αναζητά πλέον αλλού την τύχη του.

Μπορεί ο ίδιος ο Ντιντιέ Ντομί να περιμένει επαναπροσέγγιση από τον Ολυμπιακό, ποντάροντας και στο γεγονός ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν… ξεμείνει πλέον με έναν αριστερό μπακ στο ρόστερ τους, τον Ισπανό Ραούλ Μπράβο, όμως, δεν θα το κάνει για πολύ αφού έχει στα χέρια του καλή πρόταση από την ομάδα του Περιστερίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά του «Specialist», ο Ατρόμητος έχει έρθει σε επαφή με τον μάνατζερ του Ντιντιέ Ντομί και του έχει μεταφέρει επίσημη πρόταση την οποία εξετάζει σοβαρά ο Γάλλος αριστερός μπακ. Ο παίκτης βρίσκεται από την Τρίτη στην Αθήνα και δεν αποκλείεται να πάρει την οριστική του απόφαση αναφορικά με το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο… Περιστέρι εντός Σαββατοκύριακου.

Από τον Ατρόμητο υπάρχει αισιοδοξία ότι ο Γάλλος θα πει το «ναι», αφού και η πρόταση που του έχουν καταθέσει είναι η καλύτερη που έχει στα χέρια του ως τώρα και ο ίδιος ο Ντομί θέλει να παραμείνει κάτοικος Αθηνών, αφού έχει συνηθίσει τη ζωή στην πρωτεύουσα αυτά τα τέσσερα χρόνια που έπαιζε στον Ολυμπιακό.

Όσο για την καριέρα του Ντιντιέ Ντομί, να αναφέρουμε ότι πλην του Ολυμπιακού στον οποίο έπαιξε από το καλοκαίρι του 2006 μέχρι προ ολίγων εβδομάδων, ο 32χρονος Γάλλος έχει φορέσει τις φανέλες των Παρί Σεν Ζερμέν (1994-1998 και 2000-2003), Νιούκαστλ (1998-2000), Λιντς (2003-2004) και Εσπανιόλ (2004-2006)…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

FIFA NEWS