s.c

REVOLVER MAP

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

free counters

2D MAP

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΑΠΟ ΔΩ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

LIVE


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΦΙΛΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΝΕΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΓΡΑΨΩ. peiraioths@hotmail.com

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ ΓΥΜΝΗ ΓΙΑ ΤΟ Σ/Κ

Η Kim Kardashian ποζάρει γυμνή

20 Απριλίου, 2010
Ειδήσεις Lifestyle:
Για το νέο τεύχος του περιοδικού «Harper’s Bazaar» φωτογραφήθηκε η Kim Kardashian όπως τη γέννησε η μαμά της.
Η εκρηκτική Kim πόζαρε στο φακό ολόγυμνη, χωρίς ίχνος ρούχου πάνω της , αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πως είναι μία από τις πιο αισθησιακές γυναίκες του κόσμου.
Στο πλαίσιο της φωτογράφισης παραχώρησε και μια συνέντευξη στο εν λόγω περιοδικό, μιλώντας για τα οπίσθιά της και για το στήθος της που είναι χωρίς αμφιβολία το σήμα κατατεθέν πάνω της.
Μιλώντας για την ομολογουμένως υπέροχη, πίσω όψη της δήλωσε πως δεν καταλαβαίνει γιατί γίνεται τόσος ντόρος για αυτήν, αφού η ίδια πιστεύει πως δεν έχει μεγάλα οπίσθια όμως φαίνονται μεγάλα καθώς έχει κοντά πόδια και πολύ στενή μέση.
Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν εδώ και λίγες μέρες, θέλουν την χυμώδη μελαχρινή Kim να πρωταγωνιστεί σε βίντεο αισθησιακού περιεχομένου που έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο , εκθέτοντας τα πλούσια προσόντα της σε μια ταινία διάρκειας σαράντα λεπτών, «παίζοντας» ερωτικά παιχνίδια με έναν ράπερ.
Για το i-live.gr Α.Κοντούλη

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ

ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

ΓΑΒΡΟΣ

Ο ΕΠΣΤΑΙΝ ΠΑΕΙ ΚΕΡΚΥΡΑ?

Κλέινει Επστάϊν η Κέρκυρα

 
Κλέινει Επστάϊν η Κέρκυρα

Στο στόχαστρο της Κέρκυρας για τη τρέχουσα μεταγραφική περίοδο είναι ο Ντένις Επστάϊν. Συνάντηση των νησιωτών με τη πλευρά του παίκτη.

Όπως αναφέρει σήμερα σύσσωμος ο ελληνικός Τύπος, άνθρωποι της ομάδας από το νησί των Φαιάκων συναντήθηκαν χθες το βράδι με την πλευρά του Γερμανού άσου του Ολυμπιακού και συζήτησαν για το ενδεχόμενο.
Το δεδομένο είναι ότι ο ΟΣΦΠ συναινεί από τη μεριά του στο δανεισμό του παίκτη στη νησιωτική ομάδα, ενώ παράλληλα και ο πρώην παίκτης του Ηρακλή δεν έχει πρόβλημα να αγωνιστεί στην Κέρκυρα.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΖΑΙΡΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΛΛΑΓΗ

Ο «τεράστιος» Ζαϊρί

Από Μπερντές | Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2010 10:48
Ο «τεράστιος» Ζαϊρί
Δυσκολεύτηκε αλλά το γύρισε. Ο Ολυμπιακός αν και ήταν τραγικός στο πρώτο ημίχρονο με την Μακάμπι, έχοντας δεχτεί μάλιστα γκολ, κατάφερε να γυρίσει το ματς και να πάρει τελικά τη νίκη με 2-1. Η νίκη βέβαια ήρθε με τη βοήθεια του τεράστιου Ζαϊρί, ο οποίος με ένα μαγικό γκολ έφερε το ματς στα ίσα και με τον Ρόμενταλ να βάζει το νικητήριο γκολ. Ο επαναληπτικός στο Ισραήλ δεν θα είναι εύκολος για τον Ολυμπιακό και θα πρέπει να εμφανιστεί πιο σοβαρός για να εξασφαλίσει την πρόκριση...

ΠΕΡΕΖ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΥΛΟ

Ο Ντάρκο δείχνει... Πέρεζ

Από Γιώργος Καραγιάννης | Σάββατο, 31 Ιουλίου 2010 09:21
Bookmark and Share
Ο Ντάρκο δείχνει... Πέρεζ


Η εισήγηση του Ντάρκο Κοβάσεβιτς για μεταγραφή του Ντιέγκο Πέρεζ στη θέση του αμυντικού χαφ είναι το νέο δεδομένο για τον ΟΣΦΠ. «Θέλω να έρθω», σημείωσε ο Μάρκο Πάντελιτς. Ντεμπούτο Ριέρα σήμερα με Αστέρα Τρίπολης (19:00).


Ο Ουρουγουανός 30χρονος άσος της Μονακό εξετάζεται από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για τη θέση του αμυντικού χαφ. Το «ναυάγιο» με τον Τζενάρο Γκατούζο… δεν αφήνει τον Ολυμπιακό «ξεκρέμαστο», μιας και προχωρούν αλλά και εξετάζονται διεξοδικά όλες οι περιπτώσεις που απασχολούν.
Επιλογή Ντάρκο
Ο Πέρεζ είναι επιλογή του παλαίμαχου άσου του ΟΣΦΠ, μιας και ο Σέρβος έχει πάρα πολύ καλή άποψη για τον εν λόγω ποδοσφαιριστή αλλά και την ποδοσφαιρική του αξία.
Ο Λατίνος μέσος, δεν είναι άγνωστος παίκτης στο ευρύ κοινό μιας και είχε παρουσία στο πρόσφατο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής υπερασπιζόμενος τη φανέλα της πατρίδας του, Ουρουγουάης.
Το DNA του
Γεννημένος στις 18 Μάιου του 1980 στο Μοντεβιδέο έχει ύψος 1.78, ζυγίζει 75 κιλά αλλά και μετρά 57 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.
Ο ίδιος, αγωνίζεται στη Μονακό με τη φανέλα της οποίας προσμετρά 146 συμμετοχές στο πρωτάθλημα του «Σαμπιονά» και έχει συγκομιδή δύο τερμάτων. Το συμβόλαιο του με την ομάδα του Πριγκιπάτου λήγει το καλοκαίρι του 2011. Ο Πέρεζ είναι ένας… κλασικός Ουρουγουανός παίκτης που χαρακτηρίζεται από δύναμη, σπιρτάδα και τσαγανό.
Στα ατού του είναι ότι διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο και συγκεκριμένα ιταλικό ενώ πριν από λίγο καιρό απασχόλησε και την ιταλική Μπολόνια με τους Γάλλους ωστόσο να απαντούν αρνητικά.
Ταβάνι τα 2,5 εκατ. ευρώ
Τα ΜΜΕ της Γαλλίας αναφέρουν ότι η Μονακό θέλει τον ποδοσφαιριστή όμως σε αυτό υπάρχει και εναλακτική λύση μιας και εφόσον ο ίδιος μείνει ελεύθερος σε έναν χρόνο δεν θα πουν «όχι» σε μία πιθανή πρόταση.  Η αξία του Πέρες είναι κοντά στα 4,5 εκατ. ευρώ αλλά ο Ολυμπιακός δεν θα ασχοληθεί καν με το εν λόγω ποσό.
Η υπόθεση θα «τρέξει» αν και εφόσον η Μονακό δεχθεί να μπει στη διαδικασία συζήτησης για πρόταση κοντά στα 2 με 2,5 εκατ. ευρώ.
«Θέλω να έρθω»
Η προοπτική μεταγραφής στον Ολυμπιακό δεν αφήνει αδιάφορο τον Μάρκο Πάντελιτς ο οποίος με τοποθέτηση του στην εφημερίδα «Εξέδρα» σημείωσε πως αν δεχθεί πρόταση συνεργασίας που να τον «καλύπτει» τότε θα ήθελε να έρθει στον Ολυμπιακό:
«Είμαι ελεύθερος και περιμένω μια καλή πρόταση. Εννοείται πως έρχομαι στον Ολυμπιακό. Αν ακούσω αυτά που περιμένω. Το πρόβλημα δεν ήταν μόνο η προσφορά τους σε επίπεδο χρονικής διάρκειας, αλλά γενικότερα.
Μου πρότειναν συμβόλαιο για 2+1 χρόνια και λιγότερα χρήματα από όσα πήρα πέρσι. Εγώ ζήτησα τρία ή τέσσερα χρόνια, αλλά άργησαν να μου απαντήσουν. Δεν θα περίμενα για πάντα», είπε ο 32χρονος τέως άσος του Άγιαξ.
Ντεμπούτο Ριέρα
Την πρώτη, έστω και ανεπίσημη, εμφάνιση του με τη φανέλα του ΟΣΦΠ θα κάνει σήμερα ο Άλμπερτ Ριέρα. Ο Ισπανός χαφ θα αγωνιστεί κανονικά στο σημερινό, κεκλεισμένων των θυρών, φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης (19:00) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.
Παράλληλα, όπως όλα δείχνουν το πιθανότερο σενάριο είναι να αγωνιστεί και στο παιχνίδι της Πέμπτης στο Τελ Αβίβ, κόντρα στη Μακάμπι.

ΚΟΚΚΙΝΙΣΕ Ο ΝΕΣΤΕΡΟΒΙΤΣ

Στα κόκκινα ο Νεστέροβιτς!

Από Λευτέρης Μούτης | Σάββατο, 31 Ιουλίου 2010 01:59
Στα κόκκινα ο Νεστέροβιτς!

Διαβάστε επίσης


Ο Ράντοσλαβ Νεστέροβιτς ήταν ο εκλεκτός του Ντούντα και ο Αγγελόπουλος τον ντύνει στα κόκκινα! Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, μόνο λεπτομέρειες απομένουν για τη συμφωνία με τον 34χρονο σέντερ!

Η οριστική απώλεια του Ντέιβιντ Άντερσεν που αποτελούσε τον μεγάλο στόχο των ερυθρολεύκων και κατέληξε στο Τορόντο έστρεψε άμεσα το ενδιαφέρον του Ίβκοβιτς στον Σλοβένο, με ελληνικό διαβατήριο (!), Νεστέροβιτς.

Και σχεδόν άμεσα, οι αδελφοί Αγγελόπουλοι μετέτρεψαν την εντολή του Σέρβου τεχνικού σε πράξη. Ο Νεστέροβιτς έδωσε τα χέρια ουσιαστικά με τον Ολυμπιακό για μονοετές συμβόλαιο αλλά πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, λόγος για οριστική συμφωνία πρέπει να γίνεται όταν πέσουν οι υπογραφές.

Ο Σλοβένος άσος μετράει 811 συμμετοχές (!) στο ΝΒΑ και έμεινε ελεύθερος από τους Ράπτορς, που πήραν στη θέση του τον Άντερσεν. Πέρυσι αγωνίστηκε σε 42 αγώνες και είχε 3,9 πόντους και 2,1 ριμπάουντ σε 8,9 λεπτά ανά αγώνα.

Ο... Ράντοσλαβ Μακρής όπως είναι το ελληνικό του όνομα έχει ευρωπαϊκή εμπειρία που χρονολογείται προ 11ετίας καθώς ο τελευταίος του σταθμός στη γηραιά ήπειρο ήταν στη Βίρτους Μπολόνια (1997-99). Νωρίτερα είχε παίξει στην Ολίμπια Λιουμπλιάνα (έπαιξε και αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τελικό της Ρώμης), ενώ το ελληνικό διαβατήριο το απέκτησε την εποχή των ελληνοποιήσεων, αγωνιζόμενος στον ΠΑΟΚ (1993-95).

Πρώτη του ομάδα στο ΝΒΑ για μια πενταετία ήταν η Μινεσότα και ακολούθως οι Σπερς, οι Ράπτορς, οι Πέισερς και ξανά οι Ράπτορς τον τελευταίο χρόνο, για τον οποίο εισέπραξε περίπου 1,3 εκ. δολάρια καθαρά. Η πορεία του τα τελευταία χρόνια ήταν καθοδική, ωστόσο το ελληνικό διαβατήριο του, η γνώση της ελληνικής πραγματικότητας και το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του αποτέλεσαν τους λόγους της επιλογής του.



Σχετικά video





Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

ΡΙΕΡΑ

Ριέρα: «Καλή μπάλα και τίτλους»

Από Gazzetta Team | Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2010 21:10
Bookmark and Share
Ριέρα: «Καλή μπάλα και τίτλους»
Ανυπομονεί να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς ο Άλμπερτ Ριέρα, ο οποίος για ακόμα μια φορά εξέφρασε την επιθυμία του να τα δώσει όλα στο γήπεδο και να κερδίσει τίτλους με τον Ολυμπιακό.
Ο Άλμπερτ Ριέρα μίλησε στο novasports1:

-Για τους λόγους που προτίμησε τον Ολυμπιακό
«Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που παίρνει τίτλους, είναι πολύ σημαντική ομάδα στην Ευρώπη.  Ο Λίνεν επέμενε πολύ, οι συμπαίκτες μου είναι καλοί, και οι λόγοι αυτοί με έπεισαν να φύγω από τη Λίβερπουλ. Μια σπουδαία ομάδα, όμως δεν πέτυχα μαζί της κάτι, ήταν η κατάλληλη στιγμή...»

- Για την υποδοχή που του επεφύλαξαν
«Το είδα και στην τηλεόραση, με πήραν φίλοι και μου έλεγαν πως η υποδοχή βρέθηκε σε πολλές σελίδες του  ίντερνετ. Ήταν κάτι πολύ περισσότερο από αυτό που περίμενα. Στόχος μου είναι να παίξω καλή μπάλα για τον κόσμο»

-Για το αν υπάρχει πίεση από την αγάπη του κόσμου
«Είναι μια ευθύνη όμορφη, δεν υπάρχει πίεση και στόχος μου είναι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στο γήπεδο. Μου έδειξαν πόσο σημαντικός είμαι γι' αυτούς,  μου αρέσει και με κάνει πιο δυνατό».

- Για τον αριθμό «77» στη φανέλα του
«Σε όλη την καριέρα μου φορούσε το 11, ήρθα στον Ολυμπιακό, το φορούσε άλλος παίκτης και φυσικά το σεβάστηκα. Ήξερα πως το 7 είναι σημαντικό για την ομάδα και τον κόσμο, ξέρω τι έγινε  και πήρα δυο φορές το 7 για να νιώθω πως φοράω κάτι σημαντικό»

- Για το άδειο γήπεδο
«Είναι δύσκολο για τους παίκτες, αν και κάθε παίκτης το έχει μέσα του. Ο Ολυμπιακός όμως έχει ένα καυτό κοινό και σίγουρα όταν δεν είναι δίπλα σου είναι δύσκολο... Τότε εκτιμάς την αξία των φιλάθλων

- Για την πληροφόρηση από τον αδελφό του
«Με έχει πληροφορήσει αρκετά, ξέρω τη Σούπερ Λίγκα, ποιες ομάδες θα αντιμετωπίσουμε. Το γεγονός πως θα αντιμετωπίσω τον αδερφό μου είναι ένα επιπλέον κίνητρο»

- Για το αν θέλει να πετύχει συγκεκριμένο στόχο
«Τα γκολ είναι πάντα σημαντικά, αυτή τη φορά θέλω να ξεπεράσω τα 10, θα είναι η πρώτη φορά.  Κίνητρο για μένα είναι η καλή μπάλα, στόχος η σκληρή δουλειά για την κατάκτηση του τίτλου και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ».

-Για το αν προτιμά τίτλο στην Ελλάδα ή πορεία στην Ευρώπη
«Προτιμώ και τα δυο»

-Για το πότε θα είναι έτοιμος
«Ήλπιζα σήμερα.., αλλά ο προπονητής έκρινε πως δεν είμαι. Έκανα μικρή προετοιμασία με τη Λίβερπουλ και σύντομα θα είμαι σε καλή φυσική κατάσταση»

Για την προσαρμογή του
«Δεν έχω συναντήσει καμία δυσκολία στην Ελλάδα. Είμαι από τη Μαγιόρκα, είναι ένα ζεστό μέρος, μικρό βέβαια, αλλά μοιάζει με την Αθήνα. Δεν θα έχω κανένα πρόβλημα προσαρμογής»

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Φως των Σπορ « Προηγούμενη εφημερίδα Επόμενη εφημερίδα »

Οπισθόφυλλο
Πρωτοσέλιδο
undefined
« Προηγούμενη εφημερίδα Επόμενη εφημερίδα » calendar Τετάρτ

ΓΑΒΡΟΣ



Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΡΟΜΑ ΣΤΗ ΝΕΤ.ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ?

Ολυμπιακός-Ρόμα στη ΝΕΤ


 
Ολυμπιακός-Ρόμα στη ΝΕΤ!


Η ΝΕΤ θα είναι αυτή που θα μεταδώσει το μεγάλο φιλικό του Ολυμπιακού κόντρα στη Ρόμα που θα γίνει στις 13 Αυγούστου στο Καραϊσκάκη. Θα είναι το πρώτο φιλικό των «ερυθρολεύκων» που θα μεταδώσει το φετινό καλοκαίρι η δημόσια τηλεόραση και αυτό θα γίνει βάση της τηλεοπτικής σύμβασης με την ΠΑΕ Ολυμπιακός.


Το ερώτημα που τίθεται είναι ποιος θα κάνει την περιγραφή του αγώνα για λογαριασμό της ΕΡΤ, με δεδομένο ότι (όπως έχουν τώρα τα πράγματα και το τονίζουμε αυτό) συμβασιούχοι δεν θα υπάρχουν απ’ την ερχόμενη Κυριακή. Θυμίζουμε ότι μέχρι και την τελευταία σεζόν, τις περιγραφές των αγώνων του Ολυμπιακού έκαναν για την ΕΡΤ, εκ περιτροπής, οι Στέφανος Δημητριάδης, Ηλίας Βλάχος, Γιάννης Λιαλιάτσης.
Κρίσιμες μέρες για Μακάμπι-Ολυμπιακός και Γιανγκελόνια-Άρης
Ίσως και μέσα στη μέρα να υπάρξουν εξελίξεις γύρω απ’ τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εκτός έδρας αγώνων του Ολυμπιακού και του Άρη (με Μακάμπι και Γιανγκελόνια αντίστοιχα). Τα τηλεοπτικά δικαιώματα αμφότερων των αγώνων τα έχει η Sport Five και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα τα πάρει «πακέτο» η Nova.
Η παρουσίαση της «Μουντομπασκετούπολης»
Χθες, το gazzetta.gr είχε το αναλυτικό τηλεοπτικό πρόγραμμα του Μουντομπάσκετ απ’ την ΕΤ1 και τη ΝΕΤ. Ωστόσο, το ερώτημα που μένει αναπάντητο για την ώρα είναι ποιοι θα είναι η παρουσιαστές της εκπομπής που θα βγαίνει στην ΕΤ1 και αναφερόμαστε στην «Μουντομπασκετούπολη». Την παρουσίαση έκανε, σε τέτοιες περιπτώσεις, ο Παναγιώτης Περπερίδης, αλλά ο συνάδελφος για την ώρα είναι εκτός ΕΡΤ, καθώς η σύμβαση του με την δημόσια τηλεόραση έληξε στις 30/6. Άρα;

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ Δ.Σ

Θέλει Νταϊφά ο Μαρινάκης

 
Θέλει Νταϊφά ο Μαρινάκης
Τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Σταύρο Νταϊφά επιθυμεί να επαναδραστηριοποιήσει ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης και όπως όλα δείχνουν θα του προτείνει θέση στο Δ.Σ. Στο στόχαστρο της Λιντς είναι ο Ματ Ντάρμπισαϊρ.
Ο Σταύρος Νταϊφάς θεωρείται και όχι άδικα ένας από τους προέδρους του Ολυμπιακού που βοήθησαν σημαντικά τους «ερυθρόλευκους». Την προσφορά του αυτή σκέφτεται να επιβραβεύσει ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης, καθώς σκοπεύει να του προτείνει θέση στο Δ.Σ, στο οποίο ως γνωστό πρόεδρος θα παραμείνει ο Σωκράτης Κόκκαλης.  Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα ανακοινωθεί αύριο και όπως όλα δείχνουν θα υπάρχουν ο δικηγόρος Ανδρέας Νασίκας, οι στενοί συνεργάτες του Βαγγέλη Μαρινάκη, οι Κομινάκης, Τσούφης, Βρέντζος, Γιώργος Λούβαρης, αλλά και οι Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ, Κουντούρης, Μπαρμπής και ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Γιάννης Συγγελίδης.

Πρώτα Μακάμπι μετά μεταγραφές

Όσον αφορά τον Βαγγέλη Μαρινάκη ξεκαθάρισε σε όλους πως προτεραιότητα είναι οι αναμετρήσεις με την Μακάμπι και μετά οι μεταγραφές.

Στέλνουν Λιντς τον Ντάμρπισαϊρ

Ως στόχο της Λιντς θέλουν τα Αγγλικά ΜΜΕ τον Ματ Ντάρμπισαϊρ. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού από την στιγμή που φαίνεται πως δεν είναι στα πλάνα του Λίνεν, έχει ακουστεί επίσης και για την ΚΠΡ, αλλά και την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

Αποχαιρέτισε τους «απίστευτους»!

Από Gazzetta Team | Τρίτη, 27 Ιουλίου 2010 00:04
Bookmark and Share
Αποχαιρέτισε τους «απίστευτους»!
Ο Άλμπερτ Ριέρα αποχαιρέτισε τους οπαδούς της Λίβερπουλ ευχαριστώντας «για την ευκαιρία που είχα να παίξω σε ένα φανταστικό κλαμπ, είστε απίστευτοι» και ευχήθηκε τα καλύτερα για το μέλλον των «κόκκινων»!

«Αγαπητοί φίλοι της Λίβερπουλ

Θα ήθελα να πω αντίο και ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δόθηκε να παίξω σ' ένα φανταστικό κλαμπ. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την υποστήριξη, Είστε απίστευτοι. Θέλω επίσης να πω ένα ευχαριστώ στο επιτελείο και στους συμπαίκτες μου.

Θέλω να ευχηθώ στην ομάδα τα καλύτερα για τη νέα σεζόν. Βλέπω πολλές αλλαγές και είναι σαν να έχει μπει φρέσκος αέρας στον σύλλογο. Νομίζω πως η ομάδα θα έχει ένα πολύ θετικό μέλλον.

Θέλω οι φίλαθλοι να με θυμούνται ως ένα παίκτη που προσπάθησε να δώσει τα πάντα. Την πρώτη μου χρονιά είχα μια από τις καλύτερές μου σεζόν και φτάσαμε κοντά στο να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Την τελευταία σεζόν, όλοι θα ήθελαν να την ξεχάσουν, όμως αυτό είναι κάτι που συμβαίνει σε πολλές ομάδες. Στο ποδόσφαιρο το σημαντικό είναι να κοιτάς μπροστά και να ξεχνάς το παρελθόν.

Ένιωσα πως ήρθε η στιγμή για μια αλλαγή και κοιτάω μπροστά τώρα, για τις νέες προκλήσεις που έρχονται.

Με τις καλύτερες ευχές
Άλμπερτ Ριέρα».

FIFA NEWS